Arooj Aftab onun hüzünlü müziğini sevdiğinizi biliyor. Ama daha fazlasına hazır.

yüzelli

New member
13. yüzyıl İranlı yazar Rumi'nin bir şiirinin cazibeli bir yorumu olan “Dün Gece Reprise”daki işbirliklerini anlatan Karpeh, Aftab'ın bir film yönetmeninin bakış açısını aldığını ve farklı çekimleri teşvik etmek için görsel ipuçları kullandığını hatırlattı. İşbirlikçi yaklaşımları hakkında “Müziğimize yaklaşımımızda güven var” dedi. “Çok özgür ve ham hissettim.”

Aftab, Karpeh'in ideal oyuncusunu temsil ettiğini söyledi: benzersizliğe ilgi duyan biri. “Böyle insanları arıyorum çünkü sorunun yüzde 80'i bu” dedi. “Eğer doğuştan gelen bir duyguya sahip değilseniz, yazıp sizden oynamanızı isteyebileceğim hiçbir şey yok.”

Aftab'la Instagram üzerinden samimi bir DM yoluyla iletişime geçen Tessa Thompson'da Aftab, hem doğal bir işbirliği ortağı hem de şirketi kendi şartlarına göre yönetebilecek bir rol model buldu. (Daha önce Thompson ailesinin birkaç müzisyen üyesiyle tanışmıştı: üvey kız kardeşi Zsela ve Çikolata Dahisi olarak da bilinen babası Marc Anthony Thompson.)

Aftab, Thompson hakkında şunları söyledi: “Uzun süredir sektörde olan ve hala zihinsel sağlığına dikkat eden, nasıl rahat ve doğal kalacağını ve işlerin onu bunaltmasına izin vermeyeceğini bilen böyle bir kişiyle hiç uğraşmadım.” “Belki ben sadece bir bebeğim!”

SICAK BİR ŞEKİLDE Nisan günü Aftab, Raat Ki Rani videosunun son kesitini açıklamaya hazırdı. Brooklyn'deki yemyeşil bir arka bahçeye sahip rahat bir yer olan kahverengi taşlı dairesinde çay yaptı ve eBay'de bulduğu nadir bir enstrüman olan gitara benzeyen bir synthesizer olan Sonica'nın hikayesini anlattı. Videoya duyduğu heyecanı anlatırken, eşcinsel romantizmin yaratıcı tasvirini daha geniş bir bağlama oturtmak için görüntüyü uzaklaştırdı. “Şu anda kültürde erkek olmama arzusunun merkeze alınması bana doğal geliyor” dedi kesin bir dille. “Değişen bir dönemde yaşıyoruz”

Konuşma, yakın zamanda “Mohabbat”ın şarkı listelerinden çekileceğini duyurduğu Instagram gönderisine geldiğinde Aftab güldü. “Tektim [expletive] civarında” dedi. “Elbette artık kimse onu çalmama izin vermeyecek.” Sesi hızla daha ciddileşti. “Daha önce hiç yumruk yemedim, bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım Norah Jones'un hâlâ 'Come Away With Me'yi çalması gerekiyor.” Sonunda Aftab, şarkıyı her söylediğinde hâlâ şarkıyla bağlantı kurduğunu doğruladı ancak devam etme dürtüsünün şaka olmadığını söyledi.