Binali Yıldırım'ın aracı kaza yaptı, sağlık durumu iyi

Şahit

Global Mod
Global Mod
Binali Yıldırım'ın aracı kaza yaptı, sağlık durumu iyi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı kapsamında Karabağ’da bulunan Binali Yıldırım ve milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç Cebrayıl’den dönüşte virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza nedeniyle hava yastıkları açılan araçtan çıkarılan Yıldırım, ambulansla olay yerinden ayrıldı. Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve Türkiye'ye dönüşü için helikopterle havalimanına götürüleceği aktarıldı.

BİNALİ YILDIRIM: DURUMUMUZ İYİ

Binali Yıldırım sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

SÖZCÜ ÇELİK: TEDBİR AMAÇLI HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA OLACAKLAR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:Bakü’de hastanedeyiz. Efkan Ala beyle beraber doktorlardan bilgi aldık şimdi. Genel Başkan Vekilimiz Sn Binali Yıldırım’ın, milletvekilimiz Sn Şamil Ayrım’ın ve koruma arkadaşımız Oğuzhan’ın sağlık durumları şükür iyi. Tedbir amaçlı bu gece hastanede gözetim altında olacaklar.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

MECLİS BAŞKANI ŞENTOP'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop yaptığı paylaşımda "Azerbaycan ziyareti esnasında, TBMM eski başkanlarından Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın kaza geçirdiğini üzüntüyle öğrendim. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kazada yaralanan bütün arkadaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan acil şifalar niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı. Alıntıdır.