Bir yere ev aramak ne anlama geliyor?

OgreMan

Global Mod
Global Mod
Çünkü büyüdüğümde ailem çok hareket etti – üniversiteye gitmeden önce dokuz şehir ve belki 20 konut – bir ev fikrini fiziksel bir odayla asla ilişkilendirmedim. Aksine, yıllar boyunca işgal ettiğimiz birçok ev ve daireden detaylar, odalar, mobilya parçaları, hafif ağrı düşündüm: kök hissi için duran özellikler ve anlar.

video

krediKredi…
Altı çok farklı aile konutunda.

– Carl ve Karin Larsson'un İsveç'teki coşkulu sanatsal evleri.

– Bir sanat satıcısının garip bir şekilde tanıdık Venedik dairesi.

– Brezilya'da büyük bir ailenin birlikte ve ayrı yaşamanın bir yolunu bulduğu bir dağ bağlantısı.

– Mimarlık mı yoksa sanat mı? Parisli bir çift ara maddeyi kutluyor.

– Filipinler'de bir ailenin yeni tasarlanmış plaj evi.

– Brandon Flynn ve Jordan Tannahill'in sinematik East Village dairesi.

Yıllarca kutlamalar, kavgalar, tartışmalar ve tartışmalarda bir ev, tek bir konut istedim. Sonra yaşlandım ve arkadaşların kendi aile evlerinin satış veya yıkımıyla nasıl karşılaştıklarını izledim. Yapının kendisinin temsil ettiği kadar fazla yas tutmadıklarını anladılar, ancak bu bilgi bunu kolaylaştırmadı. Bir ev – . Evde – hayatımızın tüm tiyatrosu için set sunuyor; Sensiz, biz daha özgürüz ama aynı zamanda eşsiziz.

Sonuç, Larssons'un ölümlerinden bir yüzyıl sonra, sanatlarının, mobilyalarının ve zihinlerinin büyük bir bölümünü koruyan ve aynı zamanda sonraki nesillerden doğaçlamaları ve eklemeleri temsil eden bir evdir. Tüm bunlar Larssons'ın orijinal vizyonuna karşılık gelir; Koyu kahverengi mobilyaları ve neo-renisans süslemesi ile o zamanın burjuva tasarımı olarak gördüklerinizin kısıtlamalarından özgürce bir yer olurdu. Eviniz halk sanatı, zanaat, renk ve casusluk kutlaması olacaktır. Başka bir deyişle, ev yok – ama bir ev.