Boy George, son derece kusurlu kahramanlarını seviyor

yüzelli

New member
5

Onun resmi

Galerilerde karşıma çıkan bir sürü karton resim yapıyorum. İnsanlar işimin Basquiat gibi olduğunu söylüyor; ben diyorum bask gey. Andy’nin “Andy Warhol Benden Nefret Ediyor” başlıklı bu resmini yaptım ve şu alıntıyı ekledim: “Madison Square Garden’da Boy George’u ziyaret ettim ve o gerçekten şişman.”

6

Aile

Mart ayında annemi kaybettim, bu şimdiye kadar yaşadığım her şeyin ötesinde manevi bir deneyimdi. Merdivenlerde bir resmim var ve içeri girip çıktığımda onu görüyorum. Her gün konuşuruz.

7

Amalfi’de yelken

İki ya da üç yıl önce menajerim, eşi ve eski erkek arkadaşımla oraya gittim – bunu neden yaptığımı bilmiyorum. İtalya’dasın, Cacio e Pepe yiyorsun ve cennet gibiydi. Bir tekne isteyeceğimi düşündüm. Muhtemelen asla bir tane alamayacağım, ama bu alanda olmaktan gerçekten keyif aldım.

8.

Annesinin sarı kumbarası

Annem her zaman dışarı çıkıp doldurulmuş papağanlar ve bunun gibi şeyler alırdı – sadece parlak parlak şeyleri severdi. Sarı kumbara sevdiği en çirkin şeydi. Ne zaman bozuk para alsam, onu koyuyorum.

9

İrlanda deniz yosunu

Kilo vermeme gerçekten yardımcı olduğunu hissediyorum ve herkes “Cildin harika görünüyor” diyor. Artık vegan değilim ama çoğunlukla vejeteryanım ve temiz beslenmeyi seviyorum. Çanta teorisini kullanıyorum: çantanızı doldurmak onu hantal gösteriyor. Ama içine birkaç şey koyarsanız, güzel görünüyor.

10

Onun müziği

“17 yaşımdayken ne düşünüyordum?” Açıkçası Jon’a aşıktım ama aynı zamanda ailemin ilişkisi hakkında da yazdım. Aşkın ne olduğuna dair tuhaf, idealist bir fikrim vardı ve sonra 19 yaşındaydım ve gerçekten bir ilişki içinde olmak istemiyordum. Her şey çok kafa karıştırıcıydı; “Zavallı Jon Moss” demek zorundayım, müziğim radyoda çalınmayı bıraktığından beri müzik işinin dışındayım. Şu anda yaptığım şey kesinlikle çok daha iyi ve bu bir gerçek.