Brooke Shields yeni güzellik markası, yaşlanması ve oyunculuğu hakkında konuşuyor

yüzelli

New member
“Çok geçmeden insanlar 'Peki ne satın alabiliriz?' dediler” dedi.

Yeni gelişen medya markasının kabuğu düşmeye başladı. Bayan Shields için artık infografikler ve mağazacılık yeterli değildi. Liderlerden oluşan küçük bir ekip kurmuş ve topluluktan fikir toplamıştı. Haziran ayında Commence adında yeni bir şirket ortaya çıkacak. Web sitesinde üç saç bakım ürünü satacak.

Modern güzellik endüstrisinde içerikten ticarete geçişin bir örneği var: 2021'de 1,8 milyar dolar değerinde olan Glossier, Into the Gloss blogundan doğdu. İlk cilt bakım ürünleri, siteye yorum yapanların geri bildirimlerine dayanarak geliştirildi.

Ancak Bayan Shields'ın kariyerine aşina olan herkes için “Başlangıç” aynı zamanda mükemmel, dokunaklı hikayelerden biri.

Bayan Shields emekleyebildiğinden beri ev ürünlerinin yüzü oldu: 11 ayda Fildişi sabunu modelliği yaptı, 5 yaşında Yara bandı, 10 yaşında Colgate diş macunu, 15 yaşında Calvin Klein kot pantolon, 43 yaşında Coppertone güneş kremi, La-Z-Boy -45'lik mobilyalar ve bunlar öne çıkanlardan sadece birkaçı. 1980'li yıllarda saç kurutma makineleri, saç maşaları ve saç kıvırma maşalarının üzerinde adı basıldı. “Bu arada mor renkten nefret ediyorum ve tüm ürünler mordu” dedi. “Bu konuda söyleyecek bir şeyim olduğunu bilmiyordum.”

Bugün, 59 yaşında olan Bayan Shields, genel müdür olarak görev yapıyor ve ürünlerinin nasıl üretildiğini ve bu ürünlerin satışında adının nasıl kullanıldığını yönetiyor. Bu kapitalist güçlenmedir.

Bayan Shields, “Hayatım boyunca başkaları için satış yaptım” dedi.

“Erişilebilirlik”

Ünlü sahne annesi Teri Shields'ı kızının Manhattan'ın West Village'ındaki evinde bulmayı beklemiyordum. Ama işte oradaydı, oturma odasındaki mermer kaplı bir bardaydı. Teri'nin vazosu içki şişeleri ve bar takımlarının arasında duruyordu. Bayan Shields bana göstermek için kapağı kaldırdı.