Bu hafta sonu ne kadar zamanın var?

yüzelli

New member
Bu hafta sonu… yarım saatim var ve bağlantı kurmak için can atıyorum.

“Çift Terapisi”
Ne zaman izlenir:
Cuma 20.00’de Showtime’da.

Her zaman popüler olan anlayışlı belgesel dizisi, Showtime’ın Sezon 3’ün ikinci yarısı olarak faturalandırdığı dokuz yeni bölümle geri döndü – ancak dört yeni çift ve yeni bir sezon gibi çalışıyor. doktor Orna Guralnik, bu çiftlerin duygularını sorgulamasına, daha iyi iletişim kurmasına ve genellikle hastanın dikkatini dağıtmak için elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen davranışlarını daha net görmelerine yardımcı olur. “Karımın öfkesiyle ilgili olarak size kendimle ilgili ne söyleyebilirim?” diye soruyor sinir bozucu derecede kaçamak bir adam. Hmm! Süper kahraman diyeti kozmik felaketleri bile sıradan gösteriyorsa ve gerçek hayatın küçük kötü niyetli güçleriyle yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, bunu izleyin.

…bir saat ve daha özensiz bir ilişki için can atıyorum.

“Köpek Evi: Britanya”
ne zaman izlenir
: Şimdi HBO Max’te.

Çöpçatanlık şovlarını seviyor ama daha samimi bir şey istiyorsanız, kurtarma köpeklerini sahiplenen insanlarla ilgili bu sevimli İngiliz dizisini deneyin. 4. Sezon şu anda mevcut ve şov, başarılı bir köpek-insan eşleşmesindeki en önemli faktörün paylaşılan arka plan olduğu fikrine bağlı kalmaya devam ediyor. İşte aileleri evlendikten sonra onları reddeden dinler arası bir çift. Annesiyle de “tartışan” ve terk edilme ve reddedilme sıkıntısı çeken köpeği sahiplenecekler mi? Arkadaşlar, hepimizin birbirimizi iyileştirmeye yardımcı olabileceğimize inanır mısınız? Dokuları getir.

…birkaç saat ve biraz tuhaf drama istiyorum.

“kaba elmaslar”
ne zaman izlenir
: Şimdi Netflix’te.

Bu Belçika dizisi (İngilizce, Flamanca ve Yidişçe, altyazılı veya dublajlı), dini ve ailesini terk eden savurgan oğul Noah’ın (Kevin Janssens) kardeşinin daha şok edici İntiharından sonra geri döndüğü Anvers’teki Haredi Yahudi cemaatinde geçiyor. Ancak Shtisel’in yapılandırılmış sabrını beklemeyin: Noah, kardeşinin tehlikeli borçlarını ortaya çıkardığı ve müfettişler elmas ticaretindeki yolsuzluğun izini sürdüğü için, Rough daha çok bir aksiyon-drama. Her biri yumruklar ve özlem dolu bakışlar, şiddet ve huşu arasında denge kuran sekiz bölüm var. Etli bir şey ve aile çekişmesi istiyorsanız, ancak “Arkadaşlık” kadar yoğun değil, buna bir göz atın.