Bu “korkunç” sahnelerde Natalie'yi oynayan “kıdem tazminatı” oyuncusu

yüzelli

New member
“Kıdem” deki gölgeli Lumon endüstrisinin sadık bir sözcüsü Natalie olarak Sydney Cole Alexander'ın zorlu bir sabah rutini var. Bu sıkıca sarılmış kabarıkla başlar.

Alexander, Apple TV+ dramasının icracı yapımcılarından Ben Stiller, “tam olarak saç hakkında olmanın ününe sahip” dedi. Kişisel ve profesyonel yaşamını içeren bir prosedür için kaydolan işçileri takip eden diziye işgal ettikten sonra, bir kamera testi için oturdu. Stiller ondan “kıdem tazminatı” ile aynı gün rezervasyonu yaptığı bir silah kolunda önlemesi gereken dondurucu kurutulmuş gülümsemeyi kullanmasını istemişti ve onu, kulak seti uygulamasını “Tanrılara gider” diye teşvik etti, Go Bluwe.

“Kafamdaki her kıvrılma toparlandı,” diye hatırladı Alexander. “Ve sadece çok Lumon olduğunu düşündüm çünkü onu alacaktı sonsuza kadar. Sanırım bunu düşünmeme yardımcı oldu: Bu kadının sabahı nasıl? Nasıl mükemmel bir şekilde kararlı ve bu şirket ve onu mükemmel bir şekilde temsil ediyor? “

Cuma günü finalini yapan ikinci sezonda, cephe kısaca bir sanık, neredeyse sözsüz bir alışverişe kayıyor, siyah departman yöneticisi ve Lumon True inananlar Natalie Seth Milchick, bir tondan “kapsayıcı” resimler sunuyor. Biracial olan Alexander, “Bence korkutucu olan Milchick'e biraz sempati duydum.” Dedi. “Çünkü bu onun sevimli olmadığı fiyatı. Bu yüzden işinde çok iyi.”

Bu ay Brooklyn'deki dairesinden yapılan bir video röportajında Alexander, onu artıran başka bir rüya rolü olan Jim Carrey filmi, tedavi edilemez tatlı dişini ve daha fazlasını açtı. Bunlar konuşmamızdan işlenmiş alıntılardır.

Vintage alışveriş

New York'ta bir genç olarak, sosyal aktivite Beacons dolabına girdi veya ilişkiye girmedi. Dairemi vintage şeylerle temizlemeye başladım. Bir makalenin hikayesinin çok eğlenceli bir şey var ve onlarca yıl boyunca yüzyıllar bile alamaz.

fitness

İlk işim Equinox resepsiyonundaydı. Uzun zamandır fitness içinde çalıştım – hala özel bir spor salonunda bisiklet sürmeyi öğretiyorum. Kalori yakmakla değil, sadece vücudunuzda olmakla ilgili bir şey yapmak çok ciddidir.

Rembrandt'ın 'türbandaki adamı'

“Ferris Bueller's Günü” nde müze sahnesini biliyor musunuz? Cameron resme bakar ve sadece piksel olana kadar yaklaşır. Ve bu yüz ifadesine sahip. Bu anlardan birine sahibim. Etrafta dolaşmayı ve bu resmi görmeyi seviyorum – bu adamın yüzünde melankoli ifadesi olacak şekilde bana dokundu.

Alice Miller'ın “Üstün Yetenekli Çocuğun Draması”

Terapistim bana başlangıçta “çocukluk mahkumları” unvanına sahip olduğunu, ancak çok fazla olduğunu söyledi. İlerlemek ve büyümek için psikoloji hakkında harika bir kitap.

terapi

Yaşam amacım sadece bir aktör olmak değil, aynı zamanda mümkün olduğunca bilinçli ve sorumlu olmaktır. 19 veya 20 yaşındayken tedaviye başladım.

“Truman Show”

Gerçekle beslenen bir adamın bu inanılmaz hikayesi, ancak tüm sıkıntılara karşı, gerçekliği ne olduğu için görme arzusu var. Yırtılmış olduğunu düşüneceğim. Kendi gerçekliği ile savaşmak en korkunç şey, özellikle de çarpıtıldığı bir şekilde büyüdüyseniz.

Bantta Tolstoy

Büyüdüğümde biraz kötü bir öğrenciydim – oyunculuk kursuna gitmek istedim, akademisyenlerime gitmek istemedim. Bu yüzden klasik kitaplar duymaya başladım ve şimdi daha sonra hayatta “Anna Karenina” ı duyarak kurdum. Biraz geç, ama geç hiç olmadığı kadar iyi!

'Danny ve Derin Mavi Deniz'

Bu GüzelBir barda buluşan ve her ikisi de gerçekten karışık, travma dolu olan bu iki karakter hakkında duygusal olarak şiddet içeren bir oyun ve eve gidip birbirlerini sevmeye çalışacaklar. Roberta oynamak benim için bir rüya. Kendim bir parkta yapmam gerekse bile.

Kedilerim

Pandemi boyunca üç terk edilmiş kedi aldım. Verdiğimiz bir tane. Diğer ikisi, Cleo ve Pipsqueak o kadar uygun ki, ayrılmayacakları açıktı. Onları okuduğumda saçmalıyorlar, kapıya koşuyorlar. Ben şimdi bir kedi ve köpek insanıyım.

Süt yemeği

Petee'nin turtaları. Donut çalışması. Levain. Pişmiş ürünlerden yaşayabilseydim, bunu yapardım. Bazen süt yemeği dediğim şeye sahibim, sadece büyük bir bardak sütüm var – çünkü bu bir yetişkin olmanın en güzel yanı, akşam yemeği için süt ve kurabiye alabilirsiniz – ama tam bir pasta yemeyi bıraktım çünkü göbek ağrısı yaşıyorum.