Celine Dion dünya turunun geri kalanını iptal etti

yüzelli

New member
Güçlü pop yıldızı Celine Dion cuma sabahı açıklandı Sosyal medyadan, nadir görülen bir otoimmün ve nörolojik durumdan iyileşmesine odaklanmak için Cesaret dünya turunun geri kalanını Nisan 2024’e kadar iptal ettiğini duyurdu.

55 yaşındaki Dion, ilk kez Aralık 2022’de birkaç etkinliği iptal ettiği veya tur tarihlerini ertelediği duygusal bir Instagram videosunda – ilerleyici katılığa ve şiddetli kas spazmlarına neden olan sert kişi sendromu olarak bilinen – durumla mücadele ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Dion, Cuma günkü açıklamasında, “Hepinizi tekrar hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm,” dedi. “Gücümü geri kazanmak için gerçekten çok çalışıyorum, ancak turlar yüzde 100’deyken bile çok zor olabilir. Gösterileri ertelemeye devam etmen senin için adil değil ve bu kalbimi kırsa da, gerçekten sahneye çıkmaya gerçekten hazır olana kadar her şeyi iptal etmek en iyisi. Pes etmeyeceğimi hepinizin bilmesini istiyorum… Ve sizi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum!”

2023 için kalan tur tarihleri, 26 Ağustos’ta Amsterdam’dan 4 Ekim’de Helsinki, Finlandiya’ya kadar planlandı; ardından 6 Mart 2024’te Prag’dan 22 Nisan 2024’te Londra’ya. İptal edilen tarihler için satın alınan biletlerin iadeleri, asıl satış noktasından yapılabilecek.

Dion’un turu pandemi nedeniyle Mart 2020’de askıya alınmadan önce, turun Kuzey Amerika’daki ilk 52 tarihini tamamlamıştı. Geçen yıl yayınlanan videosunda “Maalesef bu spazmlar günlük hayatımın her alanını etkiliyor ve bazen yürüme güçlüğüne neden oluyor, bu yüzden eskisi gibi ses tellerimi şarkı söylemek için kullanamıyorum” dedi.

Dion, bu ay sinemalarda gösterime giren romantik komedi Love Again’de Priyanka Chopra Jonas ve Sam Heughan’la birlikte oynadığı ilk uzun metrajlı film rolünde rol alıyor.

“Beni Sevdiğin İçin” ve “Kalbim Devam Edecek” gibi baladları yorumlamasıyla tanınan Dion, geçen yıl hastalığını açıkladıktan sonra, özellikle Kanada’nın Quebec eyaletindeki Fransızca konuşulan hayranlarından büyük ilgi gördü. Dion doğdu.