Conan O'Brien onuruna Kennedy Center Etkinliğinde Trump Şakaları Uçuyor

yüzelli

New member
John F. Kennedy Sahne Sanatları Merkezi'nde Conan O'Brien'in onuruna Pazar günü, bir komedyen kadrosu ve komedi oyununu Bratens -'den Başkan Trump'ın ana odağı ve Washington Sanat Merkezi'nin son devralması hızla gecenin ikinci favori golü oldu.

John Mulaney, Kennedy Center'ın yakında “kedileri seven büyük güçlü adamlar için Roy Cohn Pavilion'u yeniden adlandırılacağına şaka yaptı. Orada olmak zorundaydı çünkü “Eğitim Bakanlığı'nı kapatmalı”.

David Letterman, Bay O'Brien'e Amerikan mizahı için Mark Twain Ödülü'nü vermek için şovun geç saatlerine girdiğinde, Washington'daki ayaklanmaya yönelik ima daha ciddiydi.

“Tarihte her zaman,” dedi, “bu en eğlenceli direnç montajı olacak.”

Bay O'Brien, kuruluşlarından bu yana ödülü alan iki düzineden fazla çizgi roman ve yazardan biri. Bu süre zarfında kurumda başka bir tören yapılmadı.

Etkinlik, Başkan Trump'ın kurumun tarihsel çapraz taraf kurulunu çıkardığı, üst düzey liderlerini yerinden ettiği ve kendisini başkan olarak taahhüt ettiği için Kennedy Center'daki ilk büyük fiyat programıydı. Organizasyonu programlamayı amaçladı ve “parlak” etkilerden ve “anti -amerikan propagandan” dan kurtulmak için yemin etti.

Bay O'Brien, uzun zamandır komedisinde siyasete çok derinlemesine girdiğinde dikkatli oldu ve doğrudan Trump hükümeti hakkında konuşmadı. Gecenin en gürültülü alkış hatlarından birinde, Kennedy Center'ın son yönetim kuruluna ve başkanına teşekkür etti.

“Birkaç ay önce beni buraya davet eden insanlara teşekkürler: David Rubenstein ve Deborah Rutter” dedi. “Bu gece neden burada olmadığınızı bilmiyorum. Ocak ayında Wi-Fi'yi kaybettim. Trafikte olduğundan şüpheleniyorum.”

On yıldan fazla bir süredir Merkez Merkezi olan Bayan Rutter, Bay Trump'ın açılmadan kısa bir süre önce Ocak ayında ödül için Bay O'Brien seçimini açıkladı. Haftalar sonra merkezin uzun zamanlı başkanı finansör David M. Rubenstein ile birlikte yerinden edildi.

Ofisine ve Kennedy Center'daki sadıklarına başladığından beri, Bay Trump, geçmişte Kennedy Center Honors programının en önemli yıllık etkinliğinde seçilmek için sanatçıların ve aktörlerin seçiminde daha fazla etkiye sahip olmaya başladı. Son birkaç hafta içinde, birkaç sanatçı görünümleri iptal etti ve merkezle ilişkili merkeze geldi.

Gösterinin çoğu, komedyenler kariyerinin yüksekliklerini ve derinliklerini, kendilerini nasıl şekillendirdiğini ve en iyi bölümlerini tekrar yaşadığını söylediklerinde Bay O'Brien için – bazen kaygan, bazen ciddi bir şekilde – bir ode idi (Triumph, The Hassas Comic ve The Interupor'dan görünen Triumph).

Bir segmentte, Bay Colbert, “Hot Ones” ın kendi minyatür bölümüne katılarak, akşamın sonlarında televizyonda meslektaşına haraç ödedi. Gösterinin moderatörü Sean Evans, Bay O'Brien hakkında sorular sormak için sitedeydi, Bay Colbert tavuk kanatlarını her zaman baharatlı soslarla yedi.

“Sadece Kennedy Merkezi'ndeki yeni liderlik göz önüne alındığında, bunların hepsinin Sağ Wing, “dedi Colbert ve önündeki bir masada tavuğu işaret etti.”

Bay O'Brien, Bay Trump'a karşı isteksizliğini açıkladı, ancak şakalarının poposunda meslektaşlarından çok daha az yaygın hale getirmeye karar verdi.

Bu ay Akademi Ödülleri'ni düzenlediğinde, Bay Trump'ta örtülü bir durulama yaptı, ancak esas olarak şakalarını saçma ve aptal alanda siyasi olarak tuttu. Ödüllerden önce, “birisinin haklı olduğu, şovdan hoşlanıp hoşlanmadığınız için bir ön koşul olmaması gerektiğini” söyledi. (Performansı bir başarıydı ve hızlı bir şekilde gelecek yıl televizyon programını düzenlemesi istendi.)

Bay Letterman'ın tanıtılmasından sonra, Bay O'Brien, Bay Letterman'ın “Gece Geç” talk show'una bir yazı işiyle reddedildikten yaklaşık kırk yıl sonra koşulları için sahneye girdi. Ödülün adı Twain'den bahsettiğinde ciddi ve yansıtıcı oldu.

“Twain, popülizm, jingoizm, emperyalizm, yaldızlı çağın para takıntılı manyası ve anlamsız Amerikan gücünün veya benliğinin herhangi bir ifadesinden şüpheleniyordu,” dedi “Amerika'yı sevdi ama derinden yanlıştı.”

Bay O'Brien hızla aptalca döndü, dans etti ve Mark Twain gibi giyinmiş bir düzineden fazla ile sahne gitarında oynadı.

Mark Twain Ödül Sunumunun 4 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanması planlanıyor.