Dawn Robinson, en Vogue Alaun, 3 yıldır arabasında yaşadığını söylüyor

yüzelli

New member
90'ların R&B grubunun kurucu üyesi Dawn Robinson, bu hafta birkaç konut düzenlemesi geçtikten sonra yaklaşık üç yıl boyunca arabasında yaşadığını söyledi.

Salı günü resmi YouTube kanalında yayınlanan neredeyse 20 dakikalık bir videoda Robinson, verdiği karar için üzülmediğini söyledi. Kendi dairesine sahip olmayı tercih ettiğini söylemesine rağmen, koşullarını biraz olumlu çevirdi.

“Bu seçimi yaptığım için mutluyum çünkü bu ateşten geçmek zorunda kaldım,” dedi Robinson videoda ve ailenin ve arkadaşların izolasyonunu içeren bir manevi yolculuğun ortasında olduğunu da sözlerine ekledi. “Şu anda siperdeyim ve bence: 'Deneyimlerimi ve dünya için neler yaşadığımı değiştirmem.' '

Robinson olmadan hala aktif olan En Vogue temsilcisi, grubun beş yıldan fazla bir süredir onunla temas halinde olmadığına dair yorum yapmayı reddetti. Robinson'a bir yorum için hemen ulaşılamadı ve videosunda aracının nerede olduğunu söylemedi.

Robinson'un annesi Barbara Alexander, Perşembe öğleden sonra Las Vegas'taki evinden Çarşamba günü ilk kez videonun farkına vardığını söyledi.

“Görmek zor çünkü bu benim kızım,” dedi Alexander. “Durumuyla kendimi kötü hissediyorum, ama Dawn'ın bu durumda olması gerekmiyor, karar verdiği bu.”

Robinson, videosunda, o sırada yöneticisi ile Los Angeles'a taşınmadan önce birkaç yıl annesi ve üvey babasıyla Las Vegas'ta yaşadığını ve annesinin sık sık başını indirdiğini söyledi. Alexander benzer kavgaları anlattı ve kızının şu anda nerede yaşadığından emin değildi.

“Neredeyse üç yıldır Şafak ile konuşmadım,” dedi, yakında onu aramak istediğini de sözlerine ekledi.

“Dawn'ın arabasında yaşamak zorunda değil,” dedi müzikal yeteneklerini fark ederek. “Sadece saçma. Böyle yaşamak zorunda değil. Dawn'ın Taylor Swift'e geçebileceği müziği var. Bu harika. Keşke hayatını bir araya getirip tüm şeytanlarını ya da savaştığı her şeyi bırakıp devam etsem. “

Alexander kızıyla uzlaşmak istediğini söyledi. “Şimdi kapımı çalsaydı, paketlerdim, ona sarılırdım ve orada ne olduğu hakkında bile konuşmam. Devam ederdim çünkü bitti ”dedi.

En Vogue, 1980'lerin sonunda Robinson, Terry Ellis, Cindy Herron ve Maxine Jones ile kuruldu ve “Hold On”, “Free Your Mind” ve “Ona Verme” gibi şarkılarla grafiklere tırmandı. 1992'deki konserlerinden birinin Haberler incelemesi, üyelerin vokal becerilerini övdü ve “Grupta zayıf bir ses yok” dedi.

Robinson gruptan 1997'de ayrıldı, ancak Billboard'a göre 2005 ve 2009'da ortaya çıktı. Şubat ayında NBA All-Star Oyununda mevcut üyelik, Herron, Jones ve Rhona Bennett Rats.

Şarkıcı-söz yazarı Raphael Saadiq ile müzik grubu Lucy Pearl'de olan Robinson, arkadaşlarının canlı koşullarının ayrıntılarını paylaşmamaları konusunda uyardıklarını söyledi. “Amacım ilham vermek.” Dedi. “Ve insanların onlara karşı nasıl olursa olsun, bir şey yapabildiklerini bilmelerini sağlamak.”

Robinson, farklı bir yaklaşım izlediğinde annesi ve üvey babasıyla birlikte yaşadıktan sonra Mart 2022'de olduğunu söyledi. İnsanların bir araçta yaşadığı koronavirüs pandemi sırasında yükselen bir trend olan “Van Life” için incelendikten sonra arabasında yaşamaya karar verdiğini söyledi.

“Gördüklerimi çok sevdim,” dedi Robinson. “Sadece düşündüm: 'Bunu yapabilirim, bunu yapabilirim.' '

Robinson, yıllar boyunca arabasının bakımını içeren, gerekirse pencerelerini kaplayan ve belirli insanlarla konuşmadığını dikkatli bir rutin geliştirdiğini söyledi. Ayrıca duş aldığı bir spor salonuna üyeliği var. “Ben korkak bir diva, ama korkak değilim” dedi.

Videonun sonuna doğru Robinson, kariyerinin geri döneceğini ve reklam için bilgileri paylaşabileceğine dikkat edeceğini söyledi.

“İnsanların reklam organları için yaptıkları birçok şey var” dedi. “Arabamda yaşadığımı ve aslında arabamda yaşamadığımı söylersem, aptal bir reklam ekibi olurdu. Ama bu reklam değil. Bunu kanıtlamak için Vegas'tan LA'ya tüm film materyali var. “

Kitty Bennett Araştırma katkıda bulundu.