Geoffrey Rush kalabalığın kükremesi için yaşıyor

yüzelli

New member
Geoffrey Rush, “Karayip Korsanları” için savaşan ya da “Shine” de Oscar kazananı için piyanoyu oynayan kılıç, denemek istemediği fiziksel bir görevi nadiren yerine getirdi.

Bir huzurevinde yaşayan aşırı eski bir yargıç olarak Rush ile yeni korku filmi “Jenny Pen'in Kuralı” bilinmeyen başka bir yetenek gerektiriyordu: motorlu bir tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kaldı.

73 yaşındaki Rush, James Ashcroft ve John Lithgow ile psikopatik bir oda arkadaşı olarak düzenlenen özellik hakkında “Sıkı koridorlarda aynı hikaye değildi, ancak aynı hikaye değildi.” Dedi. Son günün Goof rolünün büyük bir kısmı “merdivenlerde veya James'e mobilyaların üzerinden atladığımda benim tarafımdan kesildi çünkü gittim: 'Sadece cevap vermiyor.'”

Anavatan Avustralya'dan gelen bir video görüşmesinde Rush, kültürel temellerini, birçoğu – sürprizine – çocukluğundan ve erken profesyonel yaşamından tartıştı. Bunlar konuşmadan işlenmiş alıntılardır.

TRENIERS

Swing ve boogie-woogie arasında dolaşan bir blues grubu olduklarında 40'lı yılların sonlarında ve 50'lerin başında metinlerde “rock” ve “rulo” kelimelerini kullanan ilk gruptu. Enerjisi kesinlikle seksi ve cesurdu. Bill Haley'i yaklaşık yarım on yılı yendiler. Annem çocukluğumda büyük bir hapishaneydi ve Little Richard'ı seviyordu. Her zaman dans pistine daldı.

Sessiz Film Palyaçoları

Bir İngiliz komedyeni olan Bob Monkhouse, her Cumartesi akşamı “Mad Filmler” i izlediğimi gösterdi. Sessiz filmde sunuldum ve mutlaka büyük silahlar değil. Küçük karakterlerin çoğuna baktı ve ben ona takıntılıydım.

Chuck Jones

Denver Festivali'ne “Parlatıcı” getirdim ve dediler: “Bu gece özel bir konuk var. O bir animatör. “Gittim:” Karikatürleri seviyorum. Ben büyük bir Chuck Jones hayranıyım. “Dediniz:” İşte burada. ” Bir şekilde jöle gittim. Beni öğle yemeğine davet etti ve sonra karakterlerinin yağlı boyalarını gerçekten harika sanat kahramanları tarzında gösterdi. Wile E. Coyote Vincent Van Gogh gibi. Daffy Duck Duchamp'a saygı ile. Az önce gittim: “Aman Tanrım, bu cennet.”

Şifreli bulmaca

Kelimeler üzerinde harika bir oyundur, çünkü normal bir bulmacanın aksine, aldığınız ipucu hemen hemen bir eşanlamlıdır. Bir IKEA araç kiti gibi. Word for Word'den bazı talimatlar alırsınız ve çok dikkatli görünmeniz gerekir, çünkü onları ayırırsınız.

İzleyicinin katılımı

Oğlum ve ben son zamanlarda Avustralya Açık'a gittik. İki virtüöz sporcuyu izledikleri 20.000 kişilik bir kitleye oturmak gerçekten çok zordu. Kalabalık sadece karıştırıyor. Sinema böyle olmalı. Evde oturduğunuzda, şu anda dünyanın genel nabzının ne olduğu konusunda kendi özel deneyiminizi paylaşmayın. Hepimiz hayatın çok heyecan verici ve zorlayıcı ve mümkün olduğunca ciddi ve yerel olduğu gerçeğinden sorumluyuz.

“Yaratılış eylemi”

Psikoloji hakkındaki bu kitapta Arthur Koestler, şakanın analiziyle çalışmayı nasıl şaka yaptığını, estetik deneyimlerin sanatçı tarafından nasıl teşvik edildiğini ve bilim adamı tarafından nasıl yeni şeylerin keşfedildiğini ciddi şekilde tartıştı. Beyninden geldiğini seviyorum.

Teodor CurrentZis

Podyumda gerçek bir hipster, yerli, romantik, şeytani bir kişiye benziyor. Saçları her yerde flört ediyor. Bir arkadaşım bana iyi tanıdığım Tschaikovsky altıncısını gönderdi. Dördüncü hareketin sonunda ağladık, çünkü bu tip bir üzüntü ve derin pişmanlık duygusu yoğunluğu yaratıyor, bu da ortaya çıkardıklarında skorda.

Geleceği düşün

Peki 2380 nasıl olacak? Bizimle anlamlı bir temas kuran tanımlanmamış anomal fenomenlerin olağanüstü, hayal edilemez etkilerini deneyimlemek için yakınızda olacağız?

Evren

10 yaşında bir kişi olarak Merkür Uzay Programına sahiptim. John Glenn Avustralya'ya uçtu ve Perth'i gördüğünde söylediklerini bir asetat kaydetmek için gönderdik. Ben de düşündüm: “Ben astronom olacağım.” Kariyer yönergeleri ziyaret etti: “Fizik ve kimyaya ve uygulamalı matematiğe ihtiyacınız var.” Bunu son iki yılımda lisede yaptım. Aynı zamanda okulun drama kulübüne başkanlık ettim ve yörüngemi yeniden düzenledim.

Sinestezi

Bu durumu hiç resmen teşhis etmedim, ama 8 yaşındayken kız kardeşim bir dans stüdyosundaydı ve bir konser verdiler. Annemle ön sırada oturuyordum ve aniden grup hayata girdi. Ve beynim sadece patladı. Gittim: “Şekiller görüyorum.” Paris'te okuduğumda Kandinsky'nin bir sergisine gittim ve bu büyük tabloyu çok geometrik ve çok soyut gördüm. Ve gittim: “Evet, bunu duyabiliyorum.”