Günlük burç yorumları (18 Aralık 2021)

yüzelli

New member

Astrolog Murat İpek'ten 18 Aralık 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Düşüncelerin karıştığı bir gün. Bugün biraz dalgın olabiliriz. Dolunay öncesi artık feragat edeceğimiz unsurları ele alabiliriz. (MURAT İPEK / [email protected])

Koç Yeni başlangıçlar, hayatınızın kontrolünü elinize almanız ve sizi mutlu edecek bir yöne gitmeniz için sizi motive edecek.

Boğa Aklından geçenleri söyleceğin bir gün gibi durmakta. Çevrenizdekileri ve tabi sizi kırıp dökmeyecek ise konuşun. Ama dikkatli olun yine de.

İkizler İlişkiniz konusunda bazı belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. En sevmediğiniz şey ortada kalmak, evet ama buna neden siz de olabilirsiniz?

Yengeç Bir şeyleri bir arada tutmak, iyi yaptığınız bir şeydir. Arkadaşlarınız ve ailenizden birileri bu anlamda sizin tarafsızlığınıza ihtiyaç duyabilir.

Aslan Dikkatle dinleyin, ancak kendinizi kaptırmayın. Yardım etmek için yaptığınız şeyin, zamanınızı ve uzmanlığınızı heba etmemesine dikkat edin.

Başak Olanları sindirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve gelecek yıla girmeden önce ak koyunu, kara koyunu şöyle bir ayıklayın.

Terazi Zihninizde oynamakta olan hem profesyonel hem de duygusal çöp meseleleri temizlemek için daha fazla çaba gösterin bugün.

Akrep Geri adım atın ve nasıl ilerlemeniz gerektiğini yeniden düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Eşitlik için çabalayın karlı çıkan siz olacaksınız.

Yay Daha az şanslı olanlara yardım etmeyi istemek takdire şayandır, ancak bunu zor kazanılan paranızla yapmayın isterseniz.

Oğlak Büyük resme ve aklınızdaki hedeflere bakın. Birlikte çalıştığınız birilerinin sizi strese sokmasına izin vermeyin. Kendinize ve yeteneklerinize inanın.

Kova Deneyim hayatın baharatıdır ve yaşam tarzınızda size daha fazla mutluluk getirecek ayarlamalar yapmanıza yardımcı olabilir.

Balık Kişisel bir değişiklik, bir dizi yeni olasılığın kapısını açacak. Keza bu aralar sevgili olmak, aşk yaşamak gibi konularda kendinizi yoklayın derim.
Alıntıdır