Hollywood sonunda Nathan Lane’le ne yapacağını anladı

yüzelli

New member
“Hollywood eşcinsellerden hâlâ nefret ediyor” dedi. “Yani öyle değilmiş gibi davranıyorlar ama yapıyorlar.”

Yine de Lane’in A24’teki başarı serisinin, Lane’in performanslarıyla büyüyen genç kuşak insanların onunla neler yapabilecekleri konusunda Lane’in başlangıçta karşılaştığı eski guard’dan daha heyecan verici fikirlere sahip olduğunu gösterdiğini umuyordu: “Oyunculukta o kadar iyi ki şimdi ‘Belki de eşcinsel bir erkeğin yıldız olmasına izin vermeliyiz’ diyorlar.”

Bu arada “Dicks” var. Lane, “Küçük bebeğimiz, insanların hakarete uğramayı sabırsızlıkla beklediği gerçek dünyaya gidiyor” dedi. “Bunu gördüğümde ‘Ya bu kült bir film olacak ya da hepimiz sınır dışı edileceğiz’ dedim.”

Lane, filmin nasıl karşılanacağından emin olmasa da – “Bunu Mitch McConnell’e göstermek isterdim, gerçekten donardı”- Lane yine de bazı pazarlama önerilerinde bulundu. Sharp ve Jackson’a, filmi sinemada izlemenin izleyicileri eşcinsel hale getirebileceğine dair bir uyarı videosu kaydetmelerini söyledi ve ardından birkaç istekli futbolcudan kobay gibi davranmalarını istedi: “Aaron Rodgers’ı ve birkaç kişiyi daha içeri gönderiyorsunuz ve sonra onlar da geliyorlar. kaftanlarla dışarı çıkın.”

Son zamanlarda komedi Bottoms’un da bir eşcinsel reklamı planlıyor olabileceğini öğrendiklerinde fikir reddedildi, ancak Lane şirkete sahip olduğu için mutluydu. “Eğer ‘Bottoms’dan paçayı kurtarabilirseniz – eğer dövüş kulübü kuran genç lezbiyenler hakkında bir lise komedisi yapabilirseniz – o zaman kesinlikle ‘Dicks: The Musical’ı yapabilirsiniz” dedi.

Bu sözle kahve randevumuz sona erdi. Sabahın erken saatlerinde, partiyi seven bazı A24 yıldızlarının nihayet yataklarına girebileceği bir saatte tanışmış olsak da Lane bana hiçbir sorun olmayacağına dair güvence verdi.

“Terapi gibiydi” dedi. “Ağladım, güldüm, ‘Dicks’ hakkında konuştum.”