Jada Pinkett Smith, Will Smith ile 2016’da ayrıldığını söyledi

yüzelli

New member
Hollywood’un en ünlü çiftlerinden biri hakkındaki söylentiler artık yalanlandı: Aktris Jada Pinkett Smith, kendisi ve Will Smith’in, yasal olarak boşanmamış olsalar da, yaklaşık yedi yıldır ayrı olduklarını doğruladı.

Aynı zamanda bir talk-show sunucusu olan Pinkett Smith, bu açıklamayı NBC News ile yaptığı bir röportajda paylaştı; bunun önizlemesi Çarşamba günü gösterildi. Röportaj, Pinkett Smith’in yeni anı kitabı “Worthy”nin yayınlanmasını tanıtmak için yaptığı bir dizi medya gösterisinin parçası.

Baltimore’da sunucu Hoda Kotb ile Cuma günü tam uzunlukta prime time özel programında yayınlanması planlanan röportajda Pinkett Smith, kendisi ve Smith’in 2016 yılında ayrı hayatlar yaşamaya karar verdiklerini söyledi. Bu ayrıntı, 17 Ekim’de yayınlanan anı kitabında ortaya çıkan yakınlıklar arasında yer alıyor.

Pinkett Smith, Oscar ödüllü aktör Smith ile olan ilişkisi hakkında “Neden dağıldı? Pek çok şey var” dedi. “Sanırım 2016’ya geldiğimizde denemekten yorulmuştuk.”

“İkimiz de diğer kişinin nasıl olması gerektiğine dair fantezimizde hâlâ takılıp kalmıştık” diye ekledi.

En uzun ve en tanınmış ünlü ortaklıklarından birinin parçası olarak ikili, 1997’de evlendikten sonra yüksek profilli bir aile kurdu. İkisi de sanatçı olan Jaden Smith ve Willow Smith adında iki çocukları var.

Çiftin yaklaşık 26 yıllık evliliklerinin durumu hakkında uzun süredir söylentiler dolaşıyordu ancak sorunlarını da açıkça dile getiriyorlardı. 2013 yılında Pinkett Smith, bir Facebook gönderisinde çiftin açık bir ilişkisi olduğu yönündeki spekülasyonları reddetti ve bunu “açık” değil “olgun” olarak nitelendirdi.

Çift daha sonra Pinkett Smith’in talk şovu Red Table Talk’un 2020 viral bölümünde evlilikleriyle ilgili daha fazla özel ayrıntı paylaştı. Pinkett Smith, o sırada çiftin geçici olarak ayrıldığını ve şarkıcı August Alsina ile “karışıklık” yaşamaya başladığını açıklamıştı. Pinkett Smith, Smith’le yaptığı konuşmada “Sen ve ben çok zor bir dönemden geçtik” dedi.

Smith, “Seninle işim bitti” diye yanıtladı ve ikilinin kendi yollarına gitmeye karar verdiklerini ekledi. “Gerçekten bitebileceğimizi hissettim.”

Görünüşe göre bu ayrılık, çiftin başlangıçta tasvir ettiğinden daha kalıcıydı, ancak yıllar geçtikçe ortak olarak birbirlerine olan bağlılıklarını yeniden teyit ettiler. Aktris, ortaklıkları gelişmeye devam ederken ikilinin “hazır” olmaması nedeniyle bunu kamuoyuna söylemediğini söyledi. “Bunu insanlara nasıl sunacağız? Ve biz bunu çözemedik” dedi.

İlişkileri, 2022 Akademi Ödülleri’nde Smith’in yayın sırasında komedyen Chris Rock’ın Pinkett Smith’in saç modeli hakkında şaka yapmasının ardından sahnede yumruk atmasıyla daha da dikkat çekti. İzleyicileri hayrete düşüren ve o kadar yaygın bir söylemi ateşleyen o an, sadece “The Slap” olarak bilinmeye başlandı, organizatörler Smith’in on yıl boyunca Oscar’lara katılmasını yasakladı.

Çift 2016’dan bu yana ayrı yaşıyor ancak boşanma davası açmadı. “Boşanmamız için hiçbir neden olmayacağına söz verdim. NBC röportajının ön izlemesinde Pinkett, “Her şeyin üzerinde çalışacağız” dedi. “Bu sözü bozamazdım.”