Jamie Foxx sessizliğini bir Instagram videosuyla bozdu.

yüzelli

New member
Komedyen, Oscar ödüllü aktör ve Grammy ödüllü şarkıcı Jamie Foxx, Instagram’da paylaştığı bir videoda, açıklanmayan bir hastalık nedeniyle Nisan ayında hastaneye kaldırıldıktan sonra işine dönebildiğini söyledi.

Foxx, “Pek çok insanın beklediğini ve güncellemeleri duymak istediğini biliyorum ama dürüst olmak gerekirse beni bu adam gibi görmeni istemedim,” dedi ve ekledi, “İçimden hortumlar çekilirken beni görmeni istemedim ve başarabilir miyim diye anlamaya çalışıyorum.”

Cumartesi sabahı erken saatlerde Doğu Saati’nde yayınlanan videoda Foxx, teşhisini açıklamadı, ancak “cehenneme gidip geri döndüğünü” ve iyileşme yolunda üstesinden gelmesi gereken “çukurlar” olduğunu söyledi.

Videoda “Ama geri geleceğim ve çalışabilirim” dedi.

Birden fazla haber kaynağının bildirdiğine göre, kızı Corinne Foxx’un Instagram’da artık silinmiş bir açıklamasına göre, 55 yaşındaki Foxx, “tıbbi bir komplikasyon” geliştirdikten sonra sağlığı hakkında başlayan göreceli bir sessizlik ve yaygın spekülasyon dönemini sona erdirdi.

12 Nisan’da yayınlanan açıklamada, “Ne mutlu ki, hızlı önlem ve büyük özen sayesinde, şimdiden iyileşme yolunda.”

Foxx, ailesinin onun durumuyla ilgili bilgileri, onun hastaneye kaldırıldığı haberinin çıkmasından sonraki aylarda “gizli” olarak sakladığını söyledi ve bu durum, hayranların endişelerini ve çevrimiçi spekülasyonları artırdı.

Mayıs ayında, bazı medya kuruluşları Foxx’un ailesinin “en kötüsüne hazırlandığını” bildirdi. Ancak kızı, babasının haftalardır hastaneden ayrıldığını ve hatta turşu oynadığını ekleyerek bu raporların yanlış olduğunu hızlı bir şekilde reddetti.

Kendisi yokken sağlığıyla ilgili ortaya çıkan söylentilere değinen oyuncu, bazı tuhaf teorilerle dalga geçerek halka kendisinin de bir komedyen olduğunu hatırlattı.

Foxx gözlerini kısarak, “Bazı insanlar kör olduğumu söyledi ama senin de görebileceğin gibi gözlerim çalışıyor,” dedi.

Asıl adı Eric Bishop olan Foxx, Django Unchained, Ray ve Spider-Man: No Way Home filmlerindeki rolleriyle tanınıyor ve kısa süre önce vizyona giren Netflix filmi They Cloned Tyrone’da rol aldı.

2005’te Foxx, “Ray”deki Ray Charles rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü ve 2010’da rapçi T-Pain ile oynadığı “Blame It” adlı şarkısıyla Grammy kazandı.

Foxx ve kızı, gelecek yıl Fox’ta prömiyeri yapılacak yeni bir televizyon yarışma programına da ev sahipliği yapacak.