Kendrick Lamar ve Drake için bundan sonra ne olacak? Hadi tartışalım.

yüzelli

New member
Ve doğru olsun ya da olmasın, Kendrick'in tüm alanı incelediği ve buna göre hareket ettiği hissi var.

Karamanika Bunu sadece o yapmadı, Pulitzer Ödülü kazanan tek rapçi olan onun bunu yapmasını kimse beklemiyordu. İnsanlar Kendrick'in bu açıdan bir oyuncu olduğunu düşünmüyordu. “Ben en iyi rapçiyim” diyebilir ama “Seni kendi evinde tamamen güvensiz kılmak için haftalardır, haftalarca, muhtemelen aylarca, hatta belki de yıllardır senin hakkında pislik topluyorum” mu? Bu farklı. Kimse bunu Kendrick'ten beklemiyordu. Bu yüzden, insanların onun yapacağını düşündüğü şeyler ile gerçekte yaptığı şeyler arasındaki fark nedeniyle büyük bir övgüyü hak ediyor.

COSCARELLI Oysa Drake temelde tam olarak beklediğiniz şeyi yaptı.

Karamanika Drake, Drake'i yaptı. Ve hatta Kendrick de Drake'i yaptı.

COSCARELLI “Euphoria”dan sonra arka arkaya gitti ve Drake yanıt veremeden “6:16 in LA”yı yayınladı. Ayrıca daha sonra tekrar döneceğimiz hitler de yaptı.

Karamanika Şunu söylemeliyim ki, bu sığır eti eğlenceli olmaktan çıkana kadar eğlenceliydi. Drake'in “Aile Önemlidir” şarkısıyla ilgili iki şeyden biri doğrudur: Ya söylediği doğrudur ve bir erkeğe ve ailesinin itibarına onarılamaz bir zarar vermiştir ya da Drake yalan söyleyip istismar hakkında o kadar sıradan bir şekilde konuşmaktadır ki olayı en aza indirmektedir. istismar hakkında gerçek konuşma.

Bu tartışma “Ben en iyi rapçiyim” ile başladı. Kendrick şöyle diyor: “Bu Üç Büyük değil, sadece büyük benim.” Ve Kendrick cevaplarıyla aslında “Ben en iyi rapçiyim ve” diyor. Bu becerileri senin en kötü rapçi olduğunu değil, en kötü insan olduğunu söylemek için kullanıyorum.” Sana sadece çubuklarla vurmakla kalmıyorum, aynı zamanda bu çubukları sana küçümseyerek vurmak, tiksinti uyandırmak için de kullanabilirim. ve tiksinti.”

COSCARELLI Kendrick'in “Meet the Grahams” şarkısıyla ilgili şikayetlerime rağmen (yaratıcı yazarlık egzersizinin dramatikliği, küçümseme ve yanlış eğitim) stratejik bir hareket olarak onu tamamen gölgede bırakıyor. Cuma günü Drake'in “Family Matters” şarkısından 30 dakikadan kısa bir süre sonra yayınlanan bu şarkı, Kendrick Lamar'ın kazanmasının sebebi oldu. Bu nakavt.