Lewis Capaldi kalbini kıracak. (Ama onu fazla ciddiye alma.)

yüzelli

New member
Tüm bunlar internette ve medyada olurken, amansız bir aptaldı – Instagram’da ve daha sonra TikTok’ta komik bir şekilde kendini küçümseyen. (“Birleşik Krallık’ta böyle, Bu [expletive] Başka bir adam,” dedi Capaldi, oradaki müzikal başarısı hakkında, Amerika Birleşik Devletleri’ndeyken “burada sadece TikTok’u bilen insanlar var.”)

Capaldi, komedi kişiliğinin şarkıları kadar gürültülü olduğu sayısız küçük an yaşadı. 2020 Grammy Ödülleri’nde, kırmızı halıda hiçbir şeyden şüphelenmeyen Ryan Seacrest ile Andy Kaufman benzeri bir karşılaşma yaşadı.

Capaldi, çekici bir şekilde ilginç etkileşim hakkında “Beysbol topunu duvara fırlattım, bu yüzden geri tepme olmadı,” dedi ve Grammy hafta sonu partisinin meyvelerinden keyif aldığını ekledi. “Oh, bu çok tuhaf gibiydi. Ama sonra kendi kendime düşünüyorum, bu daha da eğlenceli.”

Bu arada sağlığı da tehlikedeydi. Geçen yıl kendisine Tourette Sendromu teşhisi konduğunu duyurdu – Capaldi için bu, rastgele ortaya çıkan ve stresle daha da kötüleşebilen fiziksel tikler olarak kendini gösteriyor. Bazen o sahnedeyken oluyor – yakın tarihli bir konserde, kalabalık onun bitiremediği şarkıları bitirdi. Ancak tikler, rahat hissettiğinde ortadan kalkar: hayranlar, Ear Inn’in dışında ona sohbet etmek için yaklaştığında, neredeyse hepsi ortadan kayboldu.

“Kulağa iğrenç geliyor, ancak bir tür pazarlama stratejisinin parçası haline geldi” dedi. “Adımın yanında gördüğüm her içerik parçası veya her şey Tourette tarafından yakından takip ediliyor. Bu psikolojik, çünkü o zaman Billie Eilish’in Tourette olduğunu düşünüyorum ve o bu konuda benim gibi konuşmuyor.”

Devam etti: “Kirli hissettiriyor. Garip hissettiriyor.” Sonra gülerek ekledi, “Plakları satan her neyse!”