'Long Bright River'da' Amanda Seyfried'e hizmet eder ve korur ve korur

yüzelli

New member
Tavus kuşu için sınırlı bir dizi olan “Long Bright River” setindeki ilk gün Amanda Seyfried için korkunçtu. Işıkların altındaki devriye polis üniformasında bir polis biçme modelindeydi ve nasıl hareket edeceğinden veya konuşacağından emin değildi.

“Her ilk iş gününde ne yaptıklarını asla bilemiyorum [expletive] Yapıyorum, ”dedi bana daha sonra.

Seyfried çoğu rol için aşırı yüklendi. Araştırıyor; Kalbini hatırlıyor; Soru sorusu soruyor. Ama sonra aniden, yüzündeki ışıklar ve kameralar ve terör içeri girdi. Bir oyunculuk süreci olduğunda, “Yeterince iyi olmayacağım korkusuna dayanıyor.” Dedi.

39 yaşındaki Seyfried, buzlu bir Şubat ayında konuştu. Seyfried yakınlarındaki Manhattan'ın Yukarı Batı Yakası'ndaki bir kafede geç kahvaltı ile tanıştık. (O ve kocası, aktör Thomas Sadoski ve iki çocuğu çoğu zaman iç bölgelerdeki bir çiftlikte geçiriyorlar.) Paul Feig filmi “Housemid” yapmak ve “Long Bright Nehri” ni tanıtmak için şehirdeydi.

Bu kulağa çok benziyor mu? Oldu. “Sanırım parçalanıyorum,” dedi Seyfried menüye baktığında. Kısa süre önce “The Housemeid” de onu yaraladı ve kas gevşeticiler yaptı.

“Şimdi iyiyim,” dedi. “Demek istediğim, değilim. Dövüşmek için savaşıyorum ama gidiyorum. “

Seyfried yirmi yılı aşkın bir süredir iş başında ve yavaş yavaş komediden (“Ortalama Kızlar”) ve Romantik (“Mamma Mia”) daha karmaşık rollere geçti. Netflix filmi “Mank” da aktris Marion Davies olarak performansı ona Oscar adaylığı getirdi ve Hulu mini dizisi “The Dropout” da hüküm giymiş dolandırıcı Elizabeth Holmes'u temsil ettiği için bir Emmy kazandı. Bu roller ve bu ödüllerle nihayet yetenekli bir dramatik oyuncu olarak tanındı.

Seyfried'in uzun yıllar daha ağır malzemelerde daha hafif tarife veya ingénue rollerinde (“Büyük Aşk”, “Les Miserables”) geçirdiği mantıklı. Çamurlu, geniş gözleri, kalp şekilli bir yüzü, titrek sarı saçları var. Bir köşe masasında bile, bir kış ceketi ve damalı bir eşarp giymiş ve açıkça bitkin, bir Jakobschle'da bir yerde poz vermeli gibi görünüyordu. Ama bu hazinenin arkasında, onu korkutsa bile dünyaya neler yapabileceğini göstermek isteyen dönüştürücü bir aktris var – özellikle de onu korkutuyorsa.

“Bu benim onurlandırmam gereken bir parçam” dedi. “Senin için önemli olan her şey korkacak.”

Seyfried'i birkaç ay önce “Uzun Parlak Nehir” de görmüştüm. Seyfried, bir Philadelphia polisi ve bekar bir anne olan Mickey'yi oynuyor. Mickey, diziyi kız kardeşi arayışıyla geçiriyor ve aynı zamanda Philadelphia'nın dörtte biri olan Kensington'daki savunmasız, sağlıksız genç kadınların cinayetlerini inceliyor. O gün Seyfried, Mickey'nin oğlunun kayıp olduğunu belirlemek için eve geldiği duygusal bir sahneye hazırlandıklarında hafif yetenekli olan gri bir kazak, kot pantolon – giyinmişti.

“Bir sahnede duygusal veya gerçekten yoğun olmak istiyorsanız, dava açın,” dedi ve bacakları değiştirdi. “Dizlerimde kıkırdak yok, ama benim için buna değer.” Herkes kıkırdaklarını bir muhabirle tartışmayacaktı, ama bu Seyfried – dünyevi, belirgin, kuru komikti.

“Amanda çok yadsınamaz derecede çiğ ve bir mıknatıs gibi,” dedi “Long Bright River” nın showrunner Nikki Toscano. “Senin yakınında olmak istiyorsun. Bundan sonra ne söyleyeceğini duymak istiyorsun. “

Küçük ve hafif, görünüşe göre Seyfried bir polis memuru oynamak için doğal bir uyum gibi görünmüyor. Öte yandan, aynı zamanda bir tıp teknisyeni (“terk”) veya temel bir psikoterapist (“Kalabalık Oda”) oynamak için bariz bir karar değildi. Ancak deneyimli aktörler ve yapımcılar her zaman daha yetenekli olduklarını biliyorlardı.

“Etkileyici,” dedi “Kalabalık Oda” nın yaratıcısı ve gösteri koşucusu Akiva Goldsman. “Kompakt bir insan için, havayı odada hareket ettirme yeteneğine sahip.”

“Long Bright River” da Seyfried'in garip bir uyum olduğu söyleniyor, çünkü İngiliz kornasını oynamaktan rahatlayan sakin, huzursuz bir kadın olan Mickey güç için garip. The dizisine dayanan Liz Moore'a göre, Seyfried'in ışık çerçevesi role uyuyor. Dizide yazar olan Moore, “Mickey'nin herhangi bir polis işi yapmaması gerektiğini bildiği gerçeğinin fiziksel bir ifadesidir.” Dedi. Seyfried'in varlığı, bir Kurtarıcı veya Kahraman olarak polis anlatımını geliştirmeye yardımcı olur.

Seyfried yıllarca bir polis istedi – dedektif yok, dedektif yok, bir beat polisi oynamak.

“Ben biraz tiddlywink, küçük bir bebeğim,” dedi. “Ama küçük bebekler bile polis memurları oynayabilir. Kendime hiçbir şeyin çok yabancı hissetemeyeceğini kanıtlamak istedim. “

Yine de işe yarayan bir rol bulamadı. Sonra bir yapımcı “Long Bright River” a bakmasını “terk” ü önerdi. Bu yüzden ses kitabını dinledi. (Seyfried bir ses kitabı ve genellikle aynı anda dört veya beş başlığı var.) Mickey oynayabileceğini biliyordu. Daha sonra İngiliz kornasını oynamayı da öğrendi.

Travmatik bir eğitimin gölgesinde yaşayan ve özellikle iyi olmadığı bir işte çalışan Mickey, ondan birçok şekilde farklıydı. Ama benzerlikler vardı. Seyfried, Philadelphia'dan bir saatten daha kısa bir sürede Allentown'da büyüdü ve opioid krizinden doğrudan etkilenen insanlara yakın.

“Bu hikayedeki insanları biliyorum,” dedi. “Dünya yapabileceğimden emindim.” Mickey'nin adalete olan bağlılığını, etrafındaki insanları koruma ihtiyacını anladı.

Hazırlamak için Kensington topluluğunun üyeleriyle çalışan gönüllüler ve aktivistlerle bir araya geldi. Ayrıca Philadelphia'da iki polis memuru ile birlikte, her ikisi de Mickey gibi bekar anneler yaptı. Yeni bir annenin arabasına el koymayı reddettikleri için sempatisini fark etti. Bir sağlıklı yaşam kontrolünün uygulanması sırasında, memurlar bir ceset keşfetti. “Ve ben gerçek bir hayat gibiydim, bu gerçek hayat,” dedi.

Bu gerçeği bir akış gerilim filminin kapına getirmek zor oldu. Birkaç fikri vardı – omuzlarını nasıl tutabileceği, nasıl koşabileceğini. Ancak ikinci hafta, terör azalır azalır, hepsini bıraktı. Bir Mickey olarak baktı:

En azından ortak yıldızlarınız için çalıştı. Mickey'nin eski ortağını oynayan Nicholas Pinnock, “Kamera yuvarlandığında Amanda'yı göremedim.” Dedi. “Yaptığı şeyde bir gerçek ve dürüstlük var, bu mazur görülmedi.”

Bir konuşmada Seyfried, soyunmak için stripting için özür diler. Ama kim olduğunu biliyor ve belirli bir çekimin ilk veya iki gününden sonra, yaptığı şeyde iyi olduğunu biliyor. “The Dropout” un yaratıcısı ve showrunner Elizabeth Meriwether, “İşinde gerçek bir sevinç var” dedi.

Restoranda, yemeğin geç saatlerinde, “Bal, Honey” “Mamma Mia” film müziğinden çalmaya başladı, Seyfried'in 22 yaşındaki sesi restoranın hoparlörlerinden çıktı. Garson buruşma ile geldi. Şarkı normal oyun listesinin sadece bir parçasıydı.

“Dinle, pop kültürüne dahil olmayı seviyorum,” dedi Seyfried. “Gerçekten güzel.”

Kemeri ve sonraki projelerinin altında bir Emmy zaferi ile Seyfried, sonunda sevdiği işte istediği sürece bir yere sahip olduğu hissine sahip. Bu, değişmediği, büyümediği veya genişletmek istemediği anlamına gelmez. Ve bu korku, her zaman hissedeceğinden emin.

Ama her zaman çalışacağını biliyor. Sektörün onu dramatik bir aktris Ernst olarak alması uzun zaman aldı, ama şimdi “yapmayana kadar geçici hissetti” dedi.

Tükenmeye rağmen, yönetmen Rebecca Hall için bir Erica Jong -Biopic olan Meriwether hakkında erotik bir gerilim filmi zaten daha fazla proje kurdu. Yazmak, üretmek veya doğrudan olmak istemiyor; Sadece birbiri ardına üniformaya girip çıktıktan sonra kendine zor bir karakter vermek istiyor.

“Hiçbir yere gitmiyorum,” dedi. “Zaten olmak istediğim yerdeyim.”