Maria Bamford’un en sevdiği 10 şey

yüzelli

New member
Komedyen Maria Bamford kendisi hakkında yazmayı ilk düşündüğünde para, prestij ve şöhret belirleyici faktörlerdi. Aynı şey bir otorite figüründen bir şey yapmasını istemek için de geçerliydi. “Simon & Schuster, ‘Sana 150.000 dolar ödeyeceğiz’ dediler” diye anımsıyor. “‘Vay canına, bu göreceğimi bile bilmediğim bir rüya’ dedim.”

Eylül ayında yayınlanan “A Memoir of Mental Illness and the Quest to Belong Anywhere” alt başlıklı “Elbette, Senin Kültüne Katılacağım” kitabında Bamford halihazırda bipolar II bozukluğu, intihar düşüncesi, psikiyatri koğuşları ve 12 Adımlı programlar ile mücadele ediyor. stand up komedi. Ve tarifler ekler.

“Yemek yapmak benim için duygusal çünkü bundan keyif almıyorum” dedi. “Benim için her şeyde, yanlış bir şey yapmışım gibi hissettiğim bir süreç var.”

Ancak işin zor kısmı kendini ifade etmek değildi. Bamford, “Yazarken kimse gülmüyor” dedi. “Stand-up’ta istediğimi söyleyebilirim ve kimse bana bir şey söyleyemez. Ama siz yazarken birisi ‘Hey, neden bu kısmı detaylandırmıyorsunuz?’ diyecek. Sonra duygusal tepki şu olacak: ‘Aman Tanrım, bebeğim hakkında konuşmaya nasıl cesaret edersin?'”

Yaşadığı yer olan Los Angeles’tan yaptığı telefon görüşmesinde Bamford, kendisini ayakta tutan şeyin ne olduğunu anlattı: İsimsiz Borçlular toplantıları, küçük kütüphaneler ve havuzda geçirilen zaman. Bunlar konuşmadan düzenlenmiş alıntılardır.

1

Komedi Açık Mikrofonlar

Özellikle büyük şehirlerde çok farklı deneyimlere sahip insanlardan haber alıyorsunuz. Şu anki favorim Pazartesi günleri saat 21.00’de Altadena’nın Halka Açık Gösterilerinde coğrafi açıdan çekici ve palyaço olumlu.

2

İsimsiz borçlular

Eğlenceli, ücretsiz ve banka kartlarına dair her şey! 29 yıldır çok gizli bir üyeyim. Cumartesi günü o 90 dakikanın bilişsel davranışsal yönünü, zararın azalmasını seviyorum, telefonum ve tıkanıklıklarla dolu alışveriş sepetim ile yalnız değilim.

3

Az sayıda ücretsiz kütüphane, ancak küratörlüğünde

Bunlar yeni edebiyatla dolu hazine sandıkları ve ön bahçemizde de bir tane var. Daha önce hiç okumadığınız bir şeyi birisinin ne zaman paylaşacağını bilemezsiniz. Dan Browned olma tehlikesi var. Bunu yapma. Kendi çöpünüzü çıkarın. Ve bazen bir saldırı gibi hissedilebilir. Birisi kitap köşemize Bill O’Reilly’nin altı cildini bırakmış.

4

Eski göğüsler

Bir kez bloğun etrafında dolaşan ve bir daha etrafta dolaşmak istemeyen bir köpeği severim. Pugların senden hoşlandıkları çok açık. Çok şefkatlidirler ve yanınızda olmak isterler. Köpeğimin nerede durduğu konusunda kafamın karışmasını istemiyorum. Bizimkiler Los Angeles’taki Pug Nation Rescue’dan geliyor.

5

Beyaz fil hediyeler

Anlam veya düşünceden başka değeri olmayan her şey. Bana bir tomar kağıt mendil verdiğin ve neden onu bana getirme fikrinin ortaya çıktığı hakkında bir hikayen varsa, bu benim en sevdiğim hikaye. Lütfen para harcamayın. Ayaklarıma bıraktığın sudan zarar görmüş Furby hakkında bana bir hikaye yaz.

6

Kahvehanelerde IRL etkileşimi

Telefonlara ve nitro soğuk demlemeye olan bağımlılığım nedeniyle daha az var, ancak ne zaman biraz içsem genel olarak teşvik edici oluyor. Sohbet etmenin muazzam değerini takdir ediyorum çünkü baristam Ruth’un kedisi Stanley’nin yaptığı şey hakkında ne düşündüğünü bilmek hayatıma gerçekten anlam katıyor.

7

Benzin istasyonları için defter ve kalemler

İnsanların hala bir şeyler yazmak istemesinin harika olduğunu düşünüyorum. Ve yazmak için bir defter ve kalemi nereden bulabileceğimi bilmek gerçekten güven verici.

8.

Kız kardeşim

Patolog, yazar, yaşam koçu, şaman, dört çocuk annesi ve şimdilerde görsel sanatçıdır. O en iyisi.

9

partiler

Los Angeles’ta tek bir kişinin mi yoksa 78 kişinin mi geleceğini asla bilemezsiniz ve bu çok heyecan verici. Hipomanik bir dönem sırasında, e-posta gönderdiğim herkesi bir keresinde evime davet etmiştim. Üniformalı postacı geldi ve Crown Royal’i kadife bir çanta içinde getirdi. Grup kısa mesajıyla kimin geleceğini asla bilemezsiniz: herkes davetlidir, sormanıza gerek yok.

10

Kocamla havuz zamanı

Misafirler için tekrarladığımız birkaç havuz şakamız var – derinlere atılan sahte bir cep telefonu, bir kişiye kariyeri hakkında tavsiye verme ve ardından Tavsiye gelmeden önce suya düşme ile ilgili skeçler. Örneğin: “Maria, Joe Rog ile podcast’e çıkmalısın -” Case in Pool.