Mario’yu seslendiren Charles Martinet görevi bırakıyor

yüzelli

New member
Mantar Krallığının sesi değişecek.

Şirket, “Benim, Mario” gibi ifadelerle ve “Woo-hoo” imzasıyla bir nesil oyuncu tarafından Nintendo karakteri Mario’nun resmi sesi olarak anında tanınan Charles Martinet’in bu rolden ayrıldığını söyledi.

Nintendo, bunun yerine Martinet’in “Mario Elçisi” rolünü üstleneceğini söyledi. fikirdünyayı dolaşmaya ve hayranlarıyla etkileşime girmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Şirket, “Charles’la uzun yıllar çalışmak ve Mario’nun hayata geçirilmesine yardımcı olmak bir onurdu” dedi.

“Yeni maceram başlıyor! Kalbimde hepiniz Numba One’sınız! #woohoo!!!!!!!!” Martinet sosyal medyada yazdı.

Şirket, Martinet’in 1996 yılında Super Mario 64’ün piyasaya sürülmesinden bu yana neşeli İtalyan tesisatçının sesi olduğunu söyledi. Ayrıca Mario’nun kardeşi ve yardımcısı Luigi’yi ve Mario’nun ezeli rakibi Wario’yu seslendirdi.

Super Mario 64, seriyi üç boyuta taşıdı ve beraberinde video oyunu endüstrisinin çoğunu da getirdi. Nintendo 64 için yayınlanan oyunda oyuncular Mario’yu önden koşarken arkadan görüyor. Oyun o zamandan beri neredeyse kült statüsüne ulaştı ve Martinet düzinelerce oyuna daha ses verdi.

Yeni bir oyun olan Super Mario Bros. Wonder’ın Ekim ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor ve Martinet’in IMDB profiline göre karakterin sesi olarak listelenmeyen Martinet’in bir rolü yok gibi görünüyor.

Martinet, bu yıl çıkan The Super Mario Bros. Movie’de Mario’yu seslendirmedi ve rolü Chris Pratt’a bıraktı, ancak filmde Mario ve Luigi’nin babasının sesi olarak küçük bir rol oynadı.

Haberler’ın filmle ilgili incelemesi, “oyunların Mario’suna benzemeyen” Pratt’ın, Martinet’in “benim” ve “haydi gidelim” gibi sloganlarını kullandığını belirtti.

2017’de CNN’e verdiği bir röportajda Martinet, sahnede ve televizyonda rol aldığını ancak 1990’da “bir seçmeyi kaçırdığında” video oyunları hakkında hiçbir şey bilmediğini ve kendisine “karakter için bir ses bulması” gerektiğinin söylendiğini söyledi. Brooklyn’den icat.”

Martinet bir röportajda “Benim için karakter içimdeki en iyiyi ortaya çıkarıyor” dedi.