“Modern Love” Podcast: Kendimi merkezlemeyi nasıl öğrendim ve öğrendim

yüzelli

New member
Natasha Rothwell, sürekli olarak isteklerini geliştirmeye ve daha iyi anlamaya çalışan karakterler oynar. Bu sezon “The White Lotus” adlı bir aktris olan Rothwell, Dreams ile çabalayan bir spa yöneticisi olan Belinda, kendi patronunu oynayacak. Bunun gibi hırslar, kendi şovlarında “Nasıl Karıştırılır” ı yaratan ve oynayan ve önde gelen rolde oynayan Rothwell'e atandı. Ancak sizin ve karakterlerinin nasıl öğrendiğiniz anlamına gelir ve genellikle önceliklerinizi değiştirmek ve belirli insan türlerini yönlendirmek anlamına gelir.

Bugün Rothwell, Jasmine Browley'in modern aşk bağlılığını okuyor “Menented erkekleri.

Burada Haberler'a nasıl modern bir aşk eki gönderebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Burada küçük bir aşk hikayesini nasıl göndereceğinizi öğrenebilirsiniz.

Haberler podcast'lerine tam erişimi değiştirin ve siyasetten pop kültürüne kadar her şeyi keşfedin. NYTimes.com/podcasts veya Apple Podcasts ve Spotify'a bugün abone olun.

Bölümlerin transkriptlerine bağlantılar genellikle bu sayfalarda bir hafta içinde görünür.

“Modern Love” Anna Martin tarafından yönetilir ve Reva Goldberg, Emily Lang, Davis Land, Amy Pearl ve Sara Curtis tarafından üretilir. Gösteri, yönetici yapımcıımız Gianna Palmer ve Jen Poyant tarafından yayınlandı. Üretim yönetimi Christina Djossa'dan geliyor. Gösteri Daniel Ramirez ve Sonia Herrero tarafından karıştırıldı. Bu gösteri Maddy Masiello ve Nick Pitman tarafından kaydedildi. Pat McCusker, Elisba Ittoop, Dan Powell, Marion Lozano, Carole Sabouraud, Aman Sahota ve Rowan Niemisto'nun orijinal müziklerini içeriyor. Tema müziğimiz Dan Powell'dan geliyor.

Larissa Anderson, Dahlia Haddad, Lisa Tobin, Brooke Minters, Felice León, Dave Mayers, Eddie Costas, Sawyer Roque, Daniel Jones, Miya Lee, Mahima Chalani, Nell Gallogly, Jeffrey Miranda, Isabella, Christine Ngiyen, Isabella, Desai, Jordan Cohen, Victoria Kim, Nina Lassam ve Julia Simon.

Düşünceler? ModernlovePodcast@Haber adresine bir e -mail gönderin.

Daha fazlasını istiyor musun Modern Aşk? Geçmiş hikayeleri okuyun. TV dizisine bir göz atın ve bültene kaydolun. Ayrıca NYT mağazasında avımız ve “Modern Aşk: Gerçek Sevgi, Kayıp ve Kurtuluş Hikayeleri” ve “Tiny Love Hikayeleri: 100 Yoksa 100 veya Daha Az Aşk Masalları” adlı iki kitap var.