Muud'a göre 2021'in en çok dinlenen şarkıcıları

yüzelli

New member

Dijital müzik platformu Muud, 2021 yılının en çok dinlenenleri listesini yayınladı. Yerli sanatçılar kategorisinin ilk sırasında Hadise yer alırken, yılın en çok dinlenen ve indirilen yerli parçası Mustafa Ceceli-Ekin Uzunlar imzalı Öptüm Nefesinden oldu. Yabancı şarkıcılarda The Weeknd zirvede yer aldı.

HadiseZeynep BastıkBilal SonsesİkilemEdisGökselZiynet SaliUziBerkayIrmak Arıcı

Mustafa Ceceli Ekin Uzunlar - Öptüm NefesindenUzi - KrvnEdis - Martılarİkilem - Bir Sebebi VarDerya Uluğ - Kanunlar GibiKurtuluş Kuş Burak Bulut - Sevmedim DemeZiynet Sali - Efkarım VarBilal Sonses - Şimdiki AklımCem Belevi - Leyla MecnunGöksel - Çölde Bi’ Vaha

Mustafa Ceceli Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesindenİkilem - Bir Sebebi VarBilal Sonses, Yıldız Tilbe - HasbelkaderEdis - MartılarTuğkan - Kusura BakmaMadrigal - Seni Dert EtmelerGöksel - Çölde Bi’ VahaCem Belevi - Leyla MecnunSakiler - Dünyadan UzakBerkay - Yeter ki Sen İste

Ziynet Sali - Yaşam ÇiçeğiUzi - KanEbru Yaşar - Gel De SevmeZeynep Bastık - ZeynodiscoBuray - Başka HikayelerHaluk Levent - VasiyetKahraman Deniz - 6Gazapizm - HİZASibel Can - HayatGülben Ergen - Seni Kırmışlar

Ziynet Sali - Yaşam ÇiçeğiUzi - KanZeynep Bastık - ZeynodiscoMerve Özbey - DevranBuray - Başka HikayelerCeza - SuspusKahraman Deniz - 6Haluk Levent - VasiyetSibel Can - HayatGazapizm - HİZA

INNA - Oh My GodRegard - Ride ItSAINt JHN - Roses [Imanbek Remix]The Weeknd - Blinding LightsINNA - FlashbacksMneskin - Beggin'The Black Eyed Peas J Balvin - RITMO (Bad Boys For Life)Harry Styles - Watermelon SugarNK - ElefanteSHAED ZAYN - Trampoline
Alıntıdır