Benim adım Ramell Ross. Nickel Boys'un ortak yazarı ve yönetmeniyim. “Genç adam! Genç adam. Elwood Curtis adında bir öğrenciyi tanıyor musun? Aunjanue Ellis-Taylor'ın canlandırdığı Hattie, yanlışlıkla gönderildiği Nickel Akademisi'nde Ethan Herisse'in canlandırdığı torunu Elwood'u ziyaret eder. Elwood'un arkadaşı Turner'la tanışır ve Turner'ı Brandon Wilson canlandırmaktadır ve Turner kameradır, film bakış açısına göre çekildiğinden bu durumda görüntü yönetmenimiz Sam Ellison Turner'ın gözleri gibi davranır ve izin verir. Turner'ın gerçekliğine onunla birlikte görerek ve onun yanında görerek katılmak. Ve Turner'a sarılmaya geldiğinde, ki bunu Elwood'a sarılamayacağını söylediği için yapıyor, aslında Sam'le yakın temasa geçiyor ve Sam, kafamın nereye gideceğini ve nereye gideceğimi olabildiğince iyi taklit eden bir kamera çekiyor. bakış, gözler o yakınlığa göre hareket ederdi. Ve bu süreçte Aunjanue Ellis-Taylor rolündeki Hattie, bir sahne partneriniz olduğunda oluşan o samimi bağı kuramıyor. “Adınız ne?” “Ben Turner, hanımefendi.” “Ah, Turner. Burada güvenebileceğim birinin olmasına sevindim Turner. Aileniz en son ne zaman gelip sizi ziyaret etti? “Ah, pekala.” “Biliyor musun? Bu kadar yolu geldim. Ve ben Ellwood'a sarılamam, o yüzden senin sarılman gerektiğini düşünüyorum. Ve bu kadar çok deneyimi olan Aunjanue Ellis-Taylor'ın bu sürece dahil edilmesi ilginç. doğrudan merceğe bakması ve “Onu neyle besliyorsun? Biliyor musun, bir dahaki sefere hatırlayacağım, bana tekrar sarıl.” O insani dokunuşun ve göz temasının yeniden sağlanamaması, oyuncuya büyük ölçüde bağlıydı. Ve böylece Aunjanue bitiriyor, geriye dönüp baktığında Hattie karakterindeki bu yalnızlığı ve izolasyonu anlatıyor; kendisi de ona çok benzer hisseden, buranın ortasında torunu olmadan ve başvuracak kimsesi olmadan duran. “Teşekkür ederim.” Ve gerçekten işe yaradığını düşünüyorum.