Queen Latifah, Dionne Warwick ve Barry Gibb, Kennedy Center Onur Ödülü’nü kazandı

yüzelli

New member
Queen Latifah, Brooklyn’de televizyon dizisi “The Equalizer”ın setinde soyunma odasındayken şu haberi duydu: Kennedy Center ödülüne layık görüldü.

Bir röportajda “Bir an şok oldum” dedi. “Orada oturdum ve pencereden New York’a baktım ve ‘Vay canına, buna inanabiliyor musun?’ dedim.”

Çağrıyı aldığında Billy Crystal bile şaşırmıştı. ‘Dur bir dakika, seninle konuşmak istiyoruz’ dediklerinde ‘Ah, denetlenecek miyim?’ dedim. ‘ diye hatırladı.

3 Aralık’ta Grammy ödüllü Dionne Warwick, soprano Renée Fleming ve Bee Gees’ten pop şarkıcısı-söz yazarı Barry Gibb ile birlikte 46. Kennedy Center Yaşam Boyu Sanatsal Başarı Ödülünü alacaklar.

Onur sahibi olarak tanınan yalnızca ikinci hip-hop sanatçısı olan Queen Latifah (LL Cool J, 2017’de onurlandırıldı), ödülü hip-hop’un Amerika’daki sanata katkısının gecikmiş bir takdiri olarak nitelendirdi. Genellikle cumhurbaşkanı ve diğer üst düzey yetkililerin katıldığı bu yılki gala, hip-hop’un 50. yıl dönümüne denk geliyor.

“Gerçekten olduğumuz Amerika dokusunun bir parçası olmamıza bir an izin verecek” dedi. “Dünyanın en güçlü ulusunun en yüksek makamlarındakilerin hip-hop müziği ve onun kızlarından birini onurlandıracağı bir gece olacak.”

Kennedy Center Honors daha sonraki bir tarihte CBS’de yayınlanacak ve sunuculuğunu Gloria Estefan yapacak.

Saturday Night Live kadrosunda yer alan ve “Harry and Slickers” gibi filmlerde rol alan Tony ve Emmy ödüllü komedyen ve aktör Crystal, bir röportajında ödüle layık görüldüğünü öğrenince gözlerinin dolduğunu söyledi. seçildi.

Uzun kariyerinden görüntüler zihninde parladı: çocukken ailesine yaptığı şakalar, Greenwich Village’da bir stand-up komedyeni olarak ilk konserleri ve dokuz kez Akademi Ödüllerine ev sahipliği yaptığı.

“Birlikte çalıştığım tüm insanları, tüm hayal kırıklıklarını, iniş çıkışları ve bunların arasındaki geçişleri düşündüm” dedi. “Ve her şey, insanların senin ödül kazananlardan biri olduğunu söylediğini duymaktan ibaret.”

“Don’t Make Me Over”, “Walk On By” ve “I’ll Never Love This Way Again” gibi hitleriyle milyonları büyüleyen Warwick, Kennedy Center’ın ona bu ödülleri vermesinin “zamanının geldiğini” söyledi. ömür boyu şarkı söylemek. “Ben bunu hak ediyorum” dedi.

Şarkı söylemenin “Tanrı’nın bana verdiği bir hediye olduğunu ve onu O’nun kullanmamı istediği şekilde ve ayrıca insanların kullanmamı istediği şekilde kullanıyorum” diye ekledi.

Metropolitan Opera’da ve dünyanın önde gelen opera evleri ve konser salonlarının yanı sıra Buckingham Sarayı’nda, Nobel Barış Ödülü töreninde ve Super Bowl’da şarkı söyleyen Fleming, Lowe’s’a yaptığı bir alışveriş gezisinden yeni döndüğünü duyduğunda duyduğunu söyledi. onur için seçildiği haberi. Çabucak durdu.

“Bu her zaman bir rüya,” dedi.

İki erkek kardeşiyle kurduğu Bee Gees’in hayatta kalan tek üyesi olan Gibb, ödül sahibi olacağını asla düşünmediğini söyledi.

Ödül ona kardeşlerini düşündürdü; Onlara sekiz yaşında bir pop yıldızı olmak istediğini söylediğini hatırladı.

“Onlara sokağın köşesinde bunu yapmak istediğimi söylediğimi ve ‘Ah, biz de pop yıldızı olabilir miyiz?’ dediklerini hatırlıyorum. ‘ diye hatırladı. “Çok basit, çocukça bir konuşmaydı. Ve karar buydu. Bizim için dönüm noktası buydu. Birlikte yapardık.”

“Keşke burada olsalar,” dedi, “bunu paylaşabilseler.”