‘SNL’, ‘Fox & Friends’in Dominion takımını nasıl kapatabileceğini hayal ediyor

yüzelli

New member
Fox News, Dominion Voter Systems tarafından şirket aleyhine açılan bir karalama davasını ve ağın 2020 cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra desteklediği gerçek olmayanlara ve komplo teorilerine inanmadığını ifade eden kıdemli Fox News çalışanlarının davayı su yüzüne çıkaran birçok özel mesajını bildirirken temkinli davrandı.

Böylece Saturday Night Live, bu hafta sonu şovunu Fox & Friends sabah şovunun bu haberi nasıl kapsayacağını hayal eden bir skeçle başlatarak bu boşluğu doldurdu. (Kısa cevap: beceriksiz.)

Kansas City Chiefs sıkı tarafı Travis Kelce’nin sunuculuğunu yaptığı ve müzikal konuk Kelsea Ballerini’nin yer aldığı “SNL”, Mikey Day, Heidi Gardner ve Bowen Yang’ın Sunucular Steve Doocy, Ainsley, Earhardt’ı seslendirdiği “Fox & Friends” yayını ile açıldı. ve Brian Kilmeade oynadı.

Day, Doocy olarak, “Fox News’in şu anda Dominion Voting Systems tarafından 1,6 milyar dolarlık bir dava ile karşı karşıya olduğunu duymuş olabilirsiniz” diyerek bölümü kurdu.

Yang, Kilmeade olarak takım elbiseye şaşırdığını söyledi “çünkü ben Dominions’ın çok hayranıyım – tulumlu küçük sarı adamlar.”

Day, “Minyonlar değil,” diye açıkladı. “Dominion oylama makinesi davasından bahsediyoruz. Ve patronumuz Rupert Murdoch, davayla ilgili oldukça şok edici açıklamalar yaptı.”

Gardner, “Bütün bu süreç çok adaletsizdi” dedi. “Onu kömürlerin üzerinden tırmıklıyorlar. Rupert Murdoch asla kimseyi öldürmez. Onu ömür boyu gönderdiler.”

Day bunları da düzeltti. “Bu Rupert Murdoch değil, bu Alex Murdaugh” dedi.

Gardner, “Eh, davayı sonuna kadar açtık,” diye yanıtladı. “Yanlış adamı yakaladın.”

Moderatörler, Fox News sunucularından, haber medyasının bağlam dışı sunduğunu düşündükleri metin mesajları paylaştılar. Örneğin Yang, Sean Hannity’den “Rudy Giuliani deli” yazan bir metin mesajı gösterdi.

Ancak Yang, tam mesajın aslında Giuliani’nin “delicesine ateşli” olduğunu söyledi. Sadece kafa boyasını hemen yalamak istiyorum.

Day, Fox’taki iş arkadaşı Laura Ingraham’a “Muhteşem derecede çılgın” ve “eklem dışı” yazan metin mesajlarının, “Tinder biyografime ne yazmalıyım?” Sorusuna yanıt olarak gönderildiğini ekledi.

Sunucular daha sonra MyPillow’un kurucusu Mike Lindell (James Austin Johnson) ile bir röportaj yaptı ve onu Dominion hakkında çirkin bir şey söylememesi konusunda uyardı.

Johnson, talimatı anladığını ve hemen itaatsizlik ettiğini söyledi. “Her Dominion makinesinin içinde küçük ağzıyla oyları yiyen bir Venezüella Oompa Loompa vardır” dedi.

Başka bir uyarının ardından Johnson, kuralı bir kez daha çiğnedi: “Dominion oylama makineleri Demokratlara, yasadışılara ve çukurlarını tıraş etmeyi bırakan o bayan M&M’ye üçlü oy veriyor” dedi.

Haftanın oyuncak hikayesi

İki kez Super Bowl şampiyonu olan Kelce gibi yıldız bir sporcunun sunduğu bir “SNL” bölümünüz olduğunda, onu doğal olarak geleneksel erkeklik kavramlarından kopan skeçlerde oynatacaksınız. Bunun gibi, Kelce’nin düzgün giyimli karakteri, masasında iki bebeği Claire ve Isabelle’den başka arkadaşı olmadan bir American Girl Café’de yemek yer.

Kelce, oyuncak bebeklerini alaycı bir şekilde tarif etmede (“Isabelle yeni regl oldu ve artık bir kadın olduğunu düşünüyor”) ve Day’in canlandırdığı ve adının herhangi bir yerde olup olmadığını soran bir garsonun şüphelerini savuşturmada oldukça usta olduğunu kanıtladı. Belgeler veya hükümet listeleri ortaya çıkabilir. Kelce, “Beni bulabileceğiniz tek liste, En Aç Müşteriler listesidir,” diye yanıtladı.

haftanın sahte reklamı

Yang, filme alınan bu bölümde ilgi odağı oldu ve kameraya eşcinsel bir erkek olarak kız arkadaşlarını sevdiğini ancak bazen onları bunaltıcı bulduğunu açıkladı. Rahatlamaya ihtiyacı olduğunda, reçeteli bir ilacı özetlemek için kullanacağınız aynı sakin tarafsızlıkla tanımladığı bir ürün olan Straight Male Friend’e döner: “Duygusal bir bağ içermeyen, düşük çaba gerektiren, düşük riskli bir ilişki.” , finansal yatırım gerektirmez ve ara sıra video oyunuyla ilgili patlamalar dışında dram içermez.

Kelce, Yang ona yedi yıllığına Avrupa’ya taşınmayı düşündüğünü söylediğinde zar zor yanıt veren rahat bir kardeş olan bu ürünü oynadı. Kelce, “Döndüğünde bana vur,” diye yanıtladı.

Ancak dikkatli olun: Ekrandaki bir grafiğin uyardığı gibi, “Üç veya daha fazla heteroseksüel erkek arkadaş, Atlantic City’ye seyahatle sonuçlanabilir.”

Haftanın hafta sonu güncelleme şakaları

Hafta Sonu Güncelleme Masasında, moderatörler Colin Jost ve Michael Che, Tennessee’de bir drag performansı yasağı hakkında tartışıyorlar; Enerji Bakanlığı’ndan koronavirüs pandemisinin nedeni hakkında bir sonuç; ve “Dilbert” çizgi romanının yaratıcısı Scott Adams’ın ırkçı bir tiradının ardından.

Jost başladı:

Tennessee Valisi Bill Lee, ilk olarak şimdi yayınlanan Madea Goes to Jail belgeselinde tahmin edilen, tekrarlayan suçlular için altı yıl hapis cezasıyla halka açık drag performanslarını yasaklayan yeni bir yasa imzaladı. Bir Tennessee eyalet senatörü, yasanın çocukların “cinselleştirilmiş bir kamu performansına hazırlıksız yakalanmasını” önleyeceğini söyledi. Neden bahsediyorsun? Drag şovları flash mob’lar gibi ortaya çıkıp çocuklarınızın üzerine gey tozu yaymaz. Asla bir drag şovuna rastlamadım ve New York’ta büyüdüm. Pekala, birkaç kez cinselleştirilmiş bir performans beni şaşırttı, ama otobüse bindiğinde aldığın şey bu.
Che, Covid haberlerine döndü…

ABD Enerji Bakanlığı, Kovid’in ıslak bir pazar yerine Wuhan’daki bir laboratuvar sızıntısından kaynaklandığı sonucuna vardı. Yarasa yemeyi boşuna mı bıraktım yani?
… ve ardından “Dilbert” e kaydırıldı:

Ülke çapındaki gazeteler, yaratıcısı Scott Adams’ın siyah olmayan bir toplulukta yaşamayı seçtiğini söylemesinin ardından “Dilbert” karikatürünü yayınladı. Demek senin binanda yaşıyor, öyle mi Colin?
Jost (doğru olduğunu inkar ettikten sonra) konuyu açtı:

Gazeteler, karikatürü derhal geçerli olmak üzere durdurdu. Ve onu ovmak için, “Dilbert” yerine “Peanuts: Oops All Franklin.” “Dilbert” yaratıcısı Scott Adams’ın ırkçı tiradı, katılımcılara “Beyaz olmak sorun değil mi?” diye soran bir anketin sonuçlarına yanıt olarak geldi. [His screen showed a photo of Jost holding wads of cash in his hands.]
Haftanın Hafta Sonu Güncelleme Masası bölümü

Çizgi roman tartışmasıyla dalga geçen Hafta Sonu Güncellemesi, Dilbert’in kendisinin bir ziyaretine yer verdi: Dilbert’i, karakterin insan olsaydı nasıl görünebileceği konusunda fazlasıyla gerçekçi olan bazı korkunç protezler takan Michael Longfellow oynadı.

Longfellow, Adam’ın ırkçılığından habersizken Che’ye, “Onun kötü olduğunu biliyordum. Covid sırasında beni her gün ofise götürdü ve otoimmün olduğumu biliyor. Che inanamayarak yanıt verdiğinde, Longfellow, “Öyle biri gibi mi görünüyorum? Olumsuz otoimmün? Evet, ben gerçek bir sporcuyum. Saçım deri, Michael.”

Adams’ı “komik adam” ve “Boş zamanlarında sihir yapan Trump’ı destekleyen karikatürist – harika bir Kevin Hart izlenimi bırakan” olarak tanımlamaya devam etti. Che, “Bu bana ırkçı gibi geldi” dedi.

Longfellow, “Bir ırkçı olduğu ortaya çıktı. Ve ben onun ödül yaratıcısıyım. Yani, bunun benim için ne önemi var?