'SNL' Trump'ın tarifeleri ve Paskalya Soğukunda Ekonomi Kaosu ile eğlencelidir

yüzelli

New member
Paskalya yaklaştığında, “Saturday Night Live” ın popüler bir parçayı yeniden canlandırması uygun görünüyordu: James Austin Johnson tarafından komik bir monolog tarafından kesintiye uğrayan İncil'den bir sahne Başkan Trump'ı oynuyor.

Jon Hamm ve müzikal konuk Lizzo tarafından düzenlenen bu hafta sonu programı, Mikey Day tarafından oynanan İsa'nın rolüyle tapınağın temizlenmesinin karmaşık olmayan bir yeniden yargılamasıyla başladı. “Bu olmayacak,” dedi gün ve para değişikliği masasını kurdu. “Tüm parasının bu yerini kurtaracağım.”

Kampanya, Johnson'ın Trump'a girebilmesi için ara verdi. “Birini hatırlıyor musun?” diye sordu. “Vay canına. Geçen hafta da paradan kurtuldum. Ama bir tapınak yerine bütün ülkeyi yaptım. Belki dünya bile. Para gitti.”

Johnson şöyle devam etti: “Merhaba, ben, beni tekrar Tanrı'nın Oğlu ile karşılaştıran en sevdiğin Başkan Donald Jesus Trump. Birçok insanın bana Mesih dediğini biliyorsunuz çünkü ekonomiden yapıldı.”

Finansal türbülans, “güzel tarifelerim yüzünden her şeydi – o kadar güzeller. O kadar iyi çalıştılar ki onları durdurmak zorunda kaldım.”

Johnson, borsa “bir İsa yaptığını – öldüğünü” söyledi.

“Sonra üçüncü günde yükseldi,” diye devam etti. “Ve sonra dördüncü günde tekrar öldü, muhtemelen asla geri dönmüyor, tıpkı İsa gibi. Tıpkı bu adam nerede, beni geri al, beni ondan çıkar. Ve İsa Mesih son zamanlarda çok söylediğimiz bir isim. Biz 401 (k) diyoruz:” İsa Mesih, her şey nereye gidiyor? “

Johnson Fısıh ve Paskalya hakkında birkaç topikal şaka attı ve şöyle dedi: “Süpermarketteki herkes gibi yumurta aramayı seviyoruz çünkü trilyon, milyar dolara mal oluyorlar.”

Sonunda Johnson, Bay İsa'nın bize bu para değiştiricilerde vahşi hale geldiğinde bize öğrettiği dersi hatırlamamızı istedi: Dini asla ticaretle karıştırmamalıyız. “

“Trump İncil'imde bununla ilgili her şeyi okuyabilirsiniz. Şimdi Amerika'da 1.300 ABD dolarına mal oluyor ve daha da hızlı dağılıyor.”

Haftanın kullanabileceğiniz haberler

Winus işaretleri, vurgulanan oklar ve kırmızı renkten önce gelen çok sayıda hayranı olmadıkça televizyon mesajlarını görmek hoş bir zaman değildi. Daha sakinleştirici olmayan bir haber programı tercih etmek istiyorsanız, ancak en azından sizinle başa çıkmaya çalışırsanız, sizi güncel olaylar hakkında bilgilendirirken, çapası (Hamm ve Nwodim, gerçek dolu Chyron ile donatılmış olan kontrol-kontrol iş kanalı olan CTCBC var. Bebek bunu geri döndürecek “.

Haftanın “Beyaz Lotus” parodisi

İnternetteki herkesin aksine, “SNL”, çok yoğun HBO Antoloji Serisi “The White Lotus” un son sezonu hakkında konuşmaktan büyük ölçüde kaçındı. Ama bu hafta sonu “SNL” tüm materyali büyük, yüksek bir miksere koydu, biraz lorazepam ile karıştırdı ve hem şovun hiciv hem de ABD politikası olan filme alınmış bir segment olan “The White Potus” ile geldi.

Johnson bir kez daha Başkan Trump-Die, Jason Isaacs'ın gölgeli finansörü Timothy Ratliff için sessiz bir milletvekili idi. Chloe Fineman, hala Parker Poseys Victoria Ratliff'in aksanıyla konuşan First Lady Melania Trump'dı: “Amerika'nın tüm parasını kaybetmesinin ve kimse dünyaya saygı duymasının ne kadar korkunç olacağını hayal edebiliyor musunuz?” diye sordu. (Newsmax kesme çizgisinin Johnson'ın cep telefonunda gizlice tarandığı bir tepki gösterildi: “Trump dünya çapında durgunluğu tetikliyor.”)

“SNL” şapı Alex Moffat (Eric Trump gibi) ve Beck Bennett'in (Rus cumhurbaşkanı Vladimir Putin olarak) geri bildirimlerine dikkat edin; Scarlett Johansson, eş “SNL” ve daha sık ev sahipliği yapar (Ivanka Trump olarak); “White Lotus” oyuncu kadrosu Jon Gries (Ticaret Bakanı Howard Lutnick olarak); Ve en azından çevrimiçi bir haftaya değecek başka bir “beyaz lotus” söylemi.

Hafta Sonu -Haftanın Şakaları

Hafta sonu -update -desk, Çapalar Colin Jost ve Michael Che, Başkan Trump'ın getirdiği tarifelerin ekonomik etkilerini bastırmaya devam ettiler.

Jost başladı:

Bu hafta, ekonomi Başkan Trump, geçen hafta kimin başkan olduğuna dair felaket politikasından önce ekonomiyi kurtarmaya çalıştı. Çarşamba günü Trump, 90 gün boyunca en fazla tarife olduğunu açıkladı. Şimdi 90 gün uzun görünmüyor, ancak Trump'ın sadece 82 gündür başkan olduğunu ve on yıl gibi hissettiğini unutmayın. Trump tarifelerini tutmadan sadece birkaç saat önce, yatırımcıları sakinleştirmeye çalıştı: “Havalı olun! Her şey iyi çalışacak.” Havalı ol? Bu küresel ekonomi. Sanki çok yükseğe çıkmış gibi değil ve ebeveynlerimizle akşam yemeğinden geçmeye çalışıyoruz. Başkan Trump'ın kampanyasını destekleyen birçok teknoloji şirketinin CEO'ları tüm tarifelerle şaşırttı. Evet, ondan hiç bahsetmedi. [He played a clip montage of President Trump talking about tariffs during the 2024 campaign.] Karides üzerinde Bubba Gump dinlemek gibi.
Che devam etti:

Trump tarifelerinin sonuçlarına cevap verdi ve bazen bir şeyi onarmak için ilaç almanız gerektiğini söyledi. Evet, ama bir bardak votka ile bir şişe ilaç aldık ve ılık bir banyoda koyduk. Elon Musk'un Başkan Trump'a tarife planını durdurması için kişisel olarak temyiz ettiği bildirildi. Ve işe yaradı! Borsa böyle yükseldi: [He showed a photo of Musk making a hand gesture that has been compared to the Nazi salute, and imitated the gesture.]
Hafta Sonu -Haftanın Update Masa Segmenti

Son zamanlarda ekonomi hakkında iyi şakalar duydunuz mu? Daha da fazla ilgilenebilenler için Bowen, ülkesi ve ABD arasında büyüyen ticaret savaşı hakkında birçok arsız düşüncesi olan Çinli bir ticaret bakanı Chen Biao karakteri olarak Yang'dı: “Sadece hangi tarafın ulusunuzun onurunun zorluklarına katlanmak için daha istekli olduğunu merak ediyorum?” Diye sordu Yang. “Binlerce yıldır var mı? Yoksa Katy Perry'yi uzaya gönderen mi?”