Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Hesabını sorarız!

Şahit

Global Mod
Global Mod
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Hesabını sorarız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sırt sırta, gönül gönüle vererek Türkiye'yi güçlendirmeye, hedeflerine her gün biraz daha yakınlaştırmaya devam edeceğiz. Bizi yalnız bırakmadığınız, sahip çıktığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbime, şahsıma sizler gibi yol arkadaşı verdiği için şükrediyorum. 4 senelik aradan sonra Türkçe'nin başkenti tarih, kültür ve medeniyet şehri Karaman'ı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye'yi güçlendirmeye devam edeceğiz. Bugün Karaman'da bildiğiniz gibi muhteşem bir gün geçiriyoruz. Şehirlerimizi 2023'e 2053'e hazırlıyoruz.

Partimizi kurduğumuz günden beri Karaman'ı hep yanımızda gördük. En zor zamanlarımızda vesayete karşı mücadele ettiğimiz kritik günlerde dağ gibi sizler arkamızda durdunuz. Hafta içi Ankara'da TUSAŞ'a ait Milli Muharip Uçak tesisimizin açılışını gerçekleştirdik. Milli Muharip Uçağımızı inşallah 2023 yılında hangardan çıkartıyoruz. İlk uçuşunu 2025'te gerçekleştirecek uçağımız, 2029'dan itibaren de göklerdeki yerini alacak, semalarımızı korumaya başlayacaktır. Türkiye milli savaş uçağının da envantere girmesiyle savunma sanayiinde yeni bir lige çıkacaktır.

Bay Kemal biz bunları yutmayız, kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Bu ülkede bizim dinimize, bu ülkede bizim diyanetimize saldıracak olanların haddini bildiririz, hesabını sorarız.Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Aynısınız. Onları getirip konuşturuyorsun, sen de arkadan izliyorsun. Biz bunu yutmayız. Benim tanıdığım bu millet 2023'te dinimize, diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır.

Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokuyoruz. Karaman ulaşımda artık farklı bir aşamaya geçmiştir. Konforu ve çevre dostu olmasının yanı sıra vakit ve enerji açısından ciddi tasarruf sağlayacak bu yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Konya - Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak.

Dünyanın neresinde kendi ülkesinin aleyhine yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazan bir muhalefet bulunur? Dünyanın neresinde ülkenin muhalefet partileri ülkesinde ekonomik kriz çıksın da oradan nemalanalım diye düşünür? Çanakkale Boğazı'nda dev bir 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nün şu anda bitim noktasına geldik. Bu eser dünyada özellikle kule yükseklikleri itibarıyla 1 numara, aynı yükseklikte yok. Ana muhalefet ne yapıyor? O da belediyeleriyle beraber musluk takıyor. Dünyanın neresinde muhalefet partileri ülkelerine ihanet eden darbecilerin, milli iradeye kafa tutan vesayet odakçılarının sözcülüğünü yapar?Çocuklarının dinini, diyanetini erken yaşlardayken öğrenmesi bir siyasi partiyi niçin rahatsız eder? Bu garabet sadece Türkiye'deki muhalefete, özellikle de milletimizin epeydir iktidar yüzü göstermediği CHP'ye has bir durumdur. CHP milletten yüz bulamadığı için demokrasi dışı güçlerden dilenen, aciz, rotası ve istikameti bozuk bir siyasi teşekkül haline dönüşmüştür. Ana muhalefet başkanı her hafta bir kamu kurumunu basıyor.

Eğitimde, sağlıkta, adalette, tarımda, enerjide, tarihinde görülmemiş adımları atan bir AK Parti iktidarı var. 2020 yılını salgına rağmen 1,8 gibi çok önemli bir büyüme oranıyla kapattık. Bu yıl için çift haneli bir rakam bekliyoruz. Asgari ücrette yapılan yüzde 50 oranındaki artışa ilaveten pazartesi günü memur ve emeklilerimizin maaşlarında da çok ciddi iyileştirmelere gittik. Biz Karaman'da olduğu gibi kalkınma yolculuğumuzu devam ettiriyoruz. Pazartesi günü memur ve emeklilerimizin zammında çok ciddi iyileştirmelere gittik. Enflasyonu da en kısa sürede makul oranlara çekeceğiz. Biz eserlerimizle, yatırımızlarımla konuşuyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TTB'ye Turkovac tepkisi: Siz ne sahtekar, ne yalancısınız

Alıntıdır.