Tate McRae aşk ve aşktan dans ediyor ve 10 yeni şarkı daha

yüzelli

New member
Küçük çanlar, 'Bunky Pop'

2023'te ölen Alexis Krauss'un köpeği, ölen kızak Bells albümü “Bunky Becky Doğum Günü Boy” albümünün son patlamasını hatırlıyor. Ancak şarkı manik ve iyimser ve elektrodan potansiyel pop'a ve ahenksizliğin teğetlerinin patlak vermesiyle dolaşıyor. Pareller

Mamalarky, '1 numaralı en iyisi'

Mamalarky, yeni albümü “Hex Key” de müzikal antikaları tartışmasız hale getiriyor. Şarkıcı ve gitarist Livvy Bennett, “tüm zamanların en iyisi” nin şikayetiyle ürer ve şöyle açıklar: “Düşürsem bile her zaman kazanırım.” Sesi rahat kalır (ve biraz düz olmaktan endişe duymaz), vuruş ilerler ve akorlar beklenmedik kromatik eğriler alır. En büyük övgü, kulağa çok basit gelmesidir. Pareller

Selena Gomez, Benny Blanco, Gracie Adams, “Ayrıldığında beni ara”

Bu nefes kesici Gracie Abrams, profesyonel nişanlılar Selena Gomez ve Benny Blanco ile üçüncüsünü yaklaşan ortak albümleri “I Seat, I Love You First” a davet ediyorlar. “Ayrıldığınızda beni çağırmak” gerçeğine bakılmaksızın, şarkıcı Gomez'i ve yapımcı Blancos'un aşk hikayesini Ariana Grande'nin daha fazla tutumla kutlayan bir kayıt için kavramsal olarak kafa karıştırıcı bir duygu. Zoldz

McKinley Dixon, Anjimile ve kaynak Chris, “Şeker Suyu”

Richmond, Virginia'dan bir rapçi olan McKinley Dixon, kendisini düzenli olarak canlı müzikal düzenlemeler ve doyurucu yedek şarkıcılarla çevreleyen bir maksimalist. Haziran ayında “Magic, Alive!” Başlıklı bir albümden “Şeker Suyu” da, bir arkadaşının dirilişini diliyor ve gözlemliyor. Parkurda bir yay, Latin caz vampir, riffing boynuzları ve tutkulu vokal armonileri kullanıyor. “Bittiğime inanamıyorum,” diyor geri dönen. “Boşa harcayacak zaman yok – hadi geri dönelim.” Pareller

Emma-jean Thackray genel olarak nakit “sorun değil”

“It It It It of P olm” arkasında altı ritim ile yuvarlanan vamp, şarkının stres karşıtı mesajının altını çiziyor ve altını çiziyor: “Her şey yolunda, ama bunu hissetmelisin,” diye tavsiye ediyor rapçilere ve davulcu Kassa. Emma-Jean Thackray, bir kadın trompet, bas, klavyeler, davul ve yedekleme korosundan caz kombinasyonuna boğulur ve daha sonra kendi rapçinizi ve şarkı söyler.