Temsilci Jeffrion Aubry, Louis Armstrong Center’ın açılışında yaralandı

yüzelli

New member
Görgü tanıklarının söylediğine göre, Queens Temsilcisi Jeffrion L. Aubry, Perşembe sabahı Queens’in yeni Louis Armstrong Center’ın açılış töreninde, tatilde verdiği üzücü bir molada, arabasından indikten sonra kalabalığın arasından koşan bir adam tarafından yere serilip yaralandı. .

Milletvekili Aubry, adam ona çarptığında merkezin açılışında konuşuyordu. Bay Aubry’nin kafasının kanıyor gibi göründüğünü söylediler ve başı sargılı olarak bir sedyede götürüldü.

41 yaşındaki acil tıp doktoru Aaron Prashad, gümüş bir Honda kullanan bir adamın kaldırıma çıkıp kalabalığa doğru hızlanmasını, insanlara yaklaşmasını, ardından polis memurları yaklaştığında geri dönüp arabadan atlamasını izlediğini söyledi. Adam daha sonra kalabalığın arasından koşarak uzaklaşırken, polisler onu kovaladı.

Queens’te doğup büyüyen Bay Prashad, “Kesinlikle arabayla geçmek istedi” dedi.

Armstrong Center için çalışan bir reklamcı olan Mary Claire Miskell, adamın kalabalığın başına doğru koşarken yanından geçtiğini hissettiğini söyledi. Bay Aubry’nin konuşma yaptığı sahneden henüz indiğini ve adamın onunla çarpıştığını söyledi.

Bayan Miskell, “Göğüs göğse neredeyse tüm vücut teması vardı ve onu devirdi,” dedi.

Bay Aubry’nin yaralarının ne kadar ciddi olduğu net değildi: ofisi olay hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Polis yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Yeni merkez, caz ustası Armstrong’un 1971’deki ölümüne kadar eşi Lucille ile birlikte yaşadığı Queens, Corona’daki Louis Armstrong Evi Müzesi’nin karşısındadır. Merkezin bir sergi alanı var ve 60.000 nesneden oluşan bir koleksiyon olan Louis Armstrong Arşivi’ne ev sahipliği yapacak. Gösteriler, dersler, filmler ve diğer eğitim deneyimleri için 75 kişilik bir tiyatroya sahiptir.

Cepheye yakın insanlar Bay Aubry’ye yardım etmeleri için kurtarma görevlilerini çağırırken, Louis Armstrong Evi Müzesi’nin yönetici müdürü Regina Bain herkesi sakin olmaya çağırdı. “Dua eden biriyseniz, lütfen şimdi Jeff Aubry için dua edin” dedi.

Birkaç sağlık görevlisi Bay Aubry’yi bandajlayıp ayağa kaldırmasına yardım ederken, kalabalığa öncülük eden Bayan Bain, “Buraya gelin, efendim” nakaratını söyledi.

Bay Aubry bir sedyeyle götürüldü ve tören, konuşmasına başlarken gözyaşları içinde olan Eyalet Senatörü Jessica Ramos’un konuşmasıyla devam etti.

“Jeff Aubry bir kurumdan daha fazlası – o bu topluluğun bir hazinesi” dedi. “Biraz duygusallaştıysam özür dilerim ama onun incindiğini görmek beni ve hepimizi incitiyor.”

Müzenin yönetici müdürü Bayan Bain, toplanan topluluk üyelerinin Bay Aubry’yi desteklemeye çalıştığını söyledi – “Bunu müzik aracılığıyla ve bunu dua yoluyla yaptık” dedi – kaçan adamı akıllarında tutarak.

Her yönüyle toplumun bir parçasıyız” dedi. “Bu binanın hepsine hizmet etmesi amaçlanıyor.”

Chelsia Gül Marcius raporlamaya katkıda bulundu.