Zach Bryan, Oklahoma’da bir trafik durağını bozduktan sonra tutuklandı

yüzelli

New member
Şarkıcı-söz yazarı Zach Bryan, ilk kez hem 1 numaralı albüme hem de single’a imza atarak kariyerinde bir dönüm noktasına ulaştıktan sadece birkaç gün sonra, Perşembe günü Oklahoma kırsalında tutuklandı ve kısa bir süre hapse atıldı.

27 yaşındaki Bay Bryan, Vinita, Oklahoma’da tutuklandı ve tutuklamayı gerçekleştiren Oklahoma Otoyol Devriyesi’ne göre bir memuru engellemekle suçlandı; bu kaba bir davranıştı. Bay Bryan, sosyal medyada aynı gün serbest bırakıldığını söyledi. Şarkıcının hapsedildiği Craig County Şerif Ofisinde çekilmiş olduğu anlaşılan bir sabıka fotoğrafı, kısa bir süre sonra sosyal medyada dolaşmaya başladı, ancak Cuma günü şerifin web sitesinde mevcut değildi.

Yetkililer tarafından yayınlanan olası bir nedene göre, bir otoyol devriye memuru Vinita’daki bir yolda hız yapan bir sürücüyü durdurdu ve ardından siyah bir Ram kamyonetinin yanında gittiğini gözlemledi. İkinci sürücü – Bay Bryan – dışarı çıktı, neyin bu kadar uzun sürdüğünü sordu ve polis memurunun aracına dönmesi yönündeki uyarısını görmezden geldi, aksi takdirde hapse girme riskiyle karşı karşıya kaldı.

Belgeye göre Bay Bryan, “Hapse gireceğim, hadi yapalım” dedi.

Perşembe günü geç saatlerde, eskiden Twitter olarak bilinen X’te yayınlanan bir gönderide Bay Bryan şunları söyledi: o özür diledi ve şöyle dedi: “Bugün Oklahoma Otoyol Devriyesi ile bir olay yaşadım. Duygularım beni çok etkiledi ve söylediklerimde yanıldım. Kolluk kuvvetlerini elimden geldiğince destekliyorum, şu anda sadece hayal kırıklığına uğradım.

Daha sonra, yakınlardaki Oologah, Oklahoma’da büyüyen Bay Bryan, olayı Instagram Stories’de yayınlanan ve polis raporuyla büyük ölçüde eşleşen bir dizi videoda anlattı. İlk aracın sürücüsünün güvenlik görevlisi olduğunu ve ikisinin bir futbol maçı izlemek için Boston’a gittiklerini söyledi. Bay Bryan, memura saygısızlık ettiğini ve konuşurken sözünü kestiğini itiraf etti.

İfadeye göre, Bay Bryan “açıkça üzgün ve tartışmacıydı” ve şarkıcı, “Eğer yapmazsanız bu bir hata olur efendim” diyerek kelepçelerin serbest bırakılmasını talep etti. Söz veriyorum.”

Bay Bryan, Instagram’da şunları ekledi: “Çok saçmaydı, olgunlaşmamıştı ve herkesin kanunların üstünde olduğumu düşünmediğimi bilmesi için dua ediyorum. Sadece saygısızlık ediyordum ve bunu yapmamalıydım ve Benim hatamdı.”

Bay Bryan’ın sözcüsü, daha fazla yorum yapılması talebine hemen yanıt vermedi.

Çalışmaları country, rock veya Americana-folk olarak çeşitli kategorilere ayrılan Bay Bryan, geçen yıl büyük bir plak şirketi olan Warner Records’tan “American Heartbreak”i yayınlamadan önce kendi yayınladığı bir dizi albümle geniş çapta tanındı. Geçtiğimiz ay, Kacey Musgraves ile hit düeti olan “I Remember Everything”i de içeren son LP’si Zach Bryan’ı yayınladı.