Jay Leno bir motosiklet kazasından sonra ameliyattan iyileşiyor

yüzelli

New member
Arabalara olan tutkusuyla da tanınan eski Tonight Show sunucusu Jay Leno, Cuma günü verdiği bir röportajda, Ocak ayı başlarında bir motosiklet kazasının ardından çok sayıda kırık kemiği onarmak için Salı günü ameliyat edildiğini söyledi.

Yine keyfi yerinde görünüyordu: “72 yaşında bir adam, 83 yaşında bir motosiklet kullanıyor. Ne ters gidebilir ki?” diye alay etti.

Bay Leno, garajında arabalarda çalışırken yanıklardan iki ay sonra geçirdiği en son kazada, 17 Ocak’ta 1940 yapımı dört silindirli bir Hint motosikletiyle test sürüşü yaparken motordan çıkan benzin kokusunu fark ettiğini söyledi. motosiklet.

Bisikleti kontrol etmek için bir yan sokağa girdi ve göremediği bir kablonun içinden geçtikten sonra dışarı atıldı. Kaza, boynunda bir yara izi, iki kaburga kemiği, iki diz kapağı kırığı ve ameliyatla onardığı kırık bir köprücük kemiği bıraktı.

Biraz acı verici ama dünyanın sonu değil” dedi. “Neyse ki, sadece 72 yaşındayım. Daha yaşlı bir adam olsaydım, bu çok ciddi bir hal alabilirdi.”

Yaralarına rağmen komedyen, röportaj sırasında fiziksel durumunun iyi olduğu konusunda ısrar etti ve bu hafta sonu işe gidecek kadar iyileşmiş olacağını söyledi.

Hâlâ planladığı California, Hermosa Beach’teki Comedy and Magic Club’daki Pazar gecesi gösterisi tükendi. Ayrıca önümüzdeki haftalarda Arizona ve Ohio için planladığı şovları var.

Bay Leno, kaza hakkında bir şaka bile yaptı. Cuma günü Twitter’da yazıyor“Tahoe Gölü’nde motosikletimle yukarı çıkıyordum ve köşeyi döndüm ve Jeremy Renner’ın kar küreme makinesine çarptım.”

Köşe yazarı John Katsilometes, 2022’nin sonlarında Burbank, California’daki garajında ciddi yanıklara neden olan bir benzin yangınından sonra nasıl iyileştiğini sormuştu. Bay Leno, “Bu ilk kazaydı,” diye yanıtladı.

Review Journal röportajında, motosiklet kazası hakkında alenen konuşmak istemediğini çünkü önceki kazasının sadece birkaç ay önce çok fazla tanıtıma neden olduğunu söyledi.

Kasım ayında Bay Leno, arabalarından birinde çalışırken yüzünde, göğsünde ve ellerinde sözde “ciddi yanıklar” geçirdikten sonra ameliyat oldu. O yangından sonra Leno yaptığı açıklamada, ayağa kalkmasının “sadece bir veya iki hafta” alacağını söyledi.

Komedyen ve araba tutkununun en son yaralanması, CNBC’nin 2015’ten beri ünlü röportajlarının yanı sıra kapsamlı otomobil koleksiyonunu da içeren programı Jay Leno’s Garage’ı yenilememe kararının ortasında geldi.

Leno, hareketin CNBC’de daha büyük bir yeniden yapılanmanın parçası olduğunu söyledi.

“NBC ile ilişkime devam etmek istiyorum. Yani, bilirsin, kötü kan ya da kötü hisler yok, değil mi?” dedi ve ekledi, “Onlara oradaki her şeyde bol şans diliyorum. Oradayken iyi vakit geçirdik.”

Otuz yıldır NBC’nin televizyon içeriğinin dayanak noktası olan Bay Leno, muhtemelen “geleceğin dalgası gibi görünüyor” dediği bir yayın platformunda şov için yeni bir yuva aradığını söyledi.