Tasarım ürünlerinden oluşan bir panorama

OgreMan

Global Mod
Global Mod
Bu makale, el yapımı nesnelerin huşu için taslak hazırlamak için özel bölümümüzün bir parçasıdır.

Pratik, gelişmekte olan bir aileye uygun ayak parçaları olmadan

Paris merkezli tasarım stüdyosu goons, ilk solo sergisini ve yeni koleksiyonunu Belçika, Antwerp'teki St. Vincenent Galerisi'nde sunuyor. “Gelişen Formlar” başlıklı gösteri, bir konsol ve dokuz farklı şekilde düzenlenebilen iki yemek masasından oluşan uyarlanabilir bir ess oynuyor. Ayrıca İskandinav huş kontrplaktan oluşan koleksiyonda bir tabure, bir banka ve üç sandalye var.

Goons'un ortakları olan Mia Kim ve Paul Trussler, yaşamın sürekli değişen gereksinimleriyle gelişebilecek çok işlevli ürünler yaratmak için moda ve mimaride geçmişlerine sahiptir. Aslında, çifte göre parçalarının çoğu, kendi genç ailelerinin kendiliğinden ihtiyaçlarına yanıt olarak geliştirildi.

Şovun ziyaretçileri nesneleri kendileri deneyimlemeye teşvik edilir. Trussler, “Parçalarımızda kesinlikle daha değerli bir şey var, çünkü neredeyse onunla etkileşime girmeyi istiyor çünkü çok değerli veya çok hassas görünmüyor.” Dedi.

Aptal ya da acımasız olmaktan çok, stüdyonun adından zaten söylediği gibi, bu raketler pragmatik ve hassas. “Etrafta dolaşmayı sevmiyoruz,” dedi Bayan Kim. 23 Mart'a kadar 13 küçük pazar 13, Antwerp, Belçika; Studiogoons.comMorgan Malget

Filistin nakışlarından esinlenen mermer kıyılar

Nisreen Abu Dail ve Nermen Abu Dail, genç yeğeni Shams (Arapça'da “Sun”) için özel bir şey yapmak istediler. Ürdün, Amman'daki 16 yaşındaki tasarım stüdyosu Naqsh kolektifinin kurucusu olan kız kardeşler, retrospektif bir gözü kendi Filistin mirasına çevirdi ve geleneksel nakış kalıplarını bir gelin kutusu mermerine çevirdi.

Amman'da bir mimar olan Nisreen, göğsün Filistinli bir düğün tüketiminden ilham aldığını ve kadınların genç yaşta Trouseau'yu topladığını söyledi. Düğün gününde, “Gelinin değerli eşyalarıyla dolu bir göğsün üzerinde oturacağı bir geleneği var” dedi.

Bugün Dubai'deki Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan bir grafik tasarımcı olan Nerme, ekledi: “Nakış, Diaspora'daki ve Ürdün'deki evde tüm Filistinlilerde ortak bir dildi.”

Kız kardeşler, teyzelerin bazen diğer kadınlar için bir yıl süren kendi düğün kıyafetlerini işlediğini hatırladılar. Çift zanaat biliyordu, ama çiçek ve hayvan motifleri tarafından giyilen anlamları değil. Böylece onları öğrendiler.

Shams için beyaz gelin kutusu, kütüphanenizden eski desenlerle örneklerle dekore edilmiştir. Mermer kapıda tasarımlar için bir rehber oydular: Cypreses, “Moon Springs” ve Arehives olarak bilinen tüylü dikişler.

Kumaşın aksine, kız kardeşlerin vurguladığı gibi, mermerin süresi dolmayacak. naqshcollective.comSarah Archer

Yemek için yeterince iyi görünen sahte kekler

Heather Rios için hayat her zaman sevimli değildi. Kırsal Appalaches'te büyüyen ve şimdi Morgantown, W.Va.'da anaokulu için yaşayan sanatçı, “Ben küçükken ne pasta ne de tatlılarım vardı” dedi. Bir öğretmen çimentodan yapılmış yanlış bir pasta sundu ve alçıpan paketleriyle donduruldu ve daha sonra çocukların çocukları patlatması için mum ekledi. “Bu şeyi aç bırakırdım; Doğum günüm olana kadar bekleyemedim ”dedi.

Bugün 45 yaşındaki Bayan Rios, sahte kek kendi pastasını yapıyor. Şekerleme, kabarık, renkli katman kekine benzemesini yakalayan ramen benzeri döngülere sahip bir lastik üzerine işlenir. Boru hattı torbalarıyla, tereyağı kreması şekeri olacağı için akrilik boyaya sahiptir.

Polimertone sprinkles ve hindistancevizi pulları pişirmek ve genellikle kreasyonlarını seramik tatlı tabaklarında servis etmek için geleneksel bir fırın kullanır. “Sadece ince gerçeküstü fikrini seviyorum, gerçekliğimizden bir şey, ama yanlış bir şey” dedi.

2018'de, küfürlü bir ilişkiden ayrıldıktan sonra trompe l'Oeil şekerlemelerini satmak için bir Etsy dükkanı açtı. “Zor bir zaman geçirdim,” dedi. “Doğum günlerini ve kutlamaları düşünmeye başladım. Nereden geldiğinize veya dininize bakılmaksızın, insanlar birlikte pastanın tadını çıkarır. Bu biraz sevinç. ” Etsy.com/shop/heatherriosarteYelena Moroz Alpert

Ev eşyaları cins tarihlerini gösterir

Son 15 yılda, sanat tarihçisi ve küratörü Adrienne L. Childs, siyah insanları temsil eden lüks Avrupa bütçe nesneleri için kurumsal ve özel koleksiyonlar aradı. 17. ve 19. yüzyıllar arasında artan geçici olarak korkunç ve büyüleyici parça, yeni “Dekoratif Siyah: Avrupa Dekoratif Sanatlarındaki Siyah Figür” kitabının konusudur.

Karakterler, birçok yarı çınlamalı ve şımarık figürler, kaslar ve sırt bükülmüş, destek masa üstleri, şömineler, kapılar, dolaplar, saatler, şeker kaseleri ve mumlar. Bazıları dünyadan elde edilen veya köleleştirilmiş işçiler tarafından hasat edilen hammaddelerden – abanoz, değerli metaller, değerli taşlar – oluştu.

Üreticiler için Dr. Childs: Aristokrat sahipleri için “İmparatorluğun Kupaları” için varken “Tour de Force Nesneleri oldunuz”.

Birçok parça orijinal prens mahallelerinde kalır. Örneğin, Dresden'deki bir kalenin bir parçası olan yeşil tonozda bir müzeye dönüştürüldü, ör. Zümrüt Ve İnci. Hevesli koleksiyoncular son zamanlarda Moda Mavens Diana Vreeland ve Coco Chanel ve Filmde Leonardo Dicaprio tarafından oynanan grotesk acımasız köle sahibi Calvin Candie'yi içeriyordu.Django zincemsiz. “”

Dr. Childs, köşelerdeki tarihi binalarda bazen fark edilmeyen konu insanların temsilinin “benim için ne yazık ki köşelerde fark ettiğini” söyledi. Onu “uzun vadede hizmetçi” olarak nitelendirdi. yalebooks.yale.eduEva M. Kahn